Ανατροπή η Ντόρτμουντ, 6άρα η Λειψία (vid)

Gazzetta team
Ανατροπή η Ντόρτμουντ, 6άρα η Λειψία (vid)

bet365

Η Ντόρτμουντ κέρδισε με ανατροπή με 2-1 την Γκλάντμπαχ, ενώ η Λειψία έκανε μεγάλη εμφάνιση, διαλύοντας με 6-1 την αήττητη στην Bundesliga Βόλφσμπουργκ.

Η Ντόρτμουντ άφησε πίσω τα προβλήματά της και κέρδισε για δεύτερη φορά την Γκλάντμπαχ μέσα σε λίγες ημέρες. Αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με τον Τουράμ στο 71’, όμως με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μπραντ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή. Ο Γερμανός μέσος σκόραρε στο 77’ και στο 80’, χαρίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στην ομάδα του.

Νωρίτερα, η Λειψία έκανε επίδειξη δύναμης, διαλύοντας με 6-1 εκτός έδρας την Βόλφσμουργκ, που παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα στην Bundesliga! Άνετη πρόκριση πέτυχε και η Βέρνερ, που επιβλήθηκε με 4-1 της Χάιντενχαϊμ, ενώ στα πέναλτι προκρίθηκαν τόσο η Καϊζερσλάουτερν επί της Νυρεμβέργης όσο και η Φερλ επί της Χόλσταϊν Κίελ.

Τέλος, στη διοργάνωση θα συνεχίσουν η Φορτούνα, που κέρδισε με 2-1 την Άουε και η Άιντραχτ, που πήρε δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Ζανκτ Πάουλι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ Τελευταία Νέα