Elite Ladies Football Camp: Το κορυφαίο event γυναικείου ποδοσφαίρου έλαμψε ξανά!

Gazzetta team
Elite Ladies Football Camp: Το κορυφαίο event γυναικείου ποδοσφαίρου έλαμψε ξανά!

bet365

Το Elite Ladies Football Camp έχει καθιερωθεί, ως το κορυφαίο, γυναικείο ποδοσφαιρικό event της χώρας μας στην δεύτερη μόλις χρονιά λειτουργίας του!

Ορμώμενοι από τον Κυριακάτικο τελικό παγκοσμίου κυπέλλου γυναικών που πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία και παρακολούθησαν πάνω από ένα δισεκατομμύριο τηλεθεατές (επίσημη εκτίμηση από την FIFA) θα κάνουμε ένα αφιέρωμα, σε μια ξεχωριστή, ποδοσφαιρική διοργάνωση, που ξεπερνά τις στερεοτυπικές αντιλήψεις της χώρας μας.

Φυσικά αναφερόμαστε, στο Elite Ladies Football Camp όπου έχει καθιερωθεί, ως το κορυφαίο, γυναικείο ποδοσφαιρικό event της χώρας μας στην δεύτερη μόλις χρονιά λειτουργίας του!

Η διοργάνωση, έχει διάρκεια 7 ημέρες σε μια μαγευτική τοποθεσία της Χαλκιδικής και αφορά αποκλειστικά γυναικείες ομάδες ποδοσφαίρου με αθλήτριες ηλικίας από 5 έως 17 ετών.

Σκοπός του Elite Ladies Football Camp είναι, η διοργάνωση αγώνων μεταξύ ομάδων με κορίτσια αντίστοιχης ηλικίας αλλά και η απασχόληση των αθλητριών της εκάστοτε ομάδας με άλλες ποδοσφαιρικές δραστηριότητες όπως ποδο-βόλεϊ, τέστ δεξιοτήτων και beach soccer δίπλα στη θάλασσα. Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο event κορυφαίο στο είδος του είναι η δυνατότητα που δίνει στης αθλήτριες να βιώσουν και μια μοναδική κατασκηνωτική εμπειρία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Happy Days Summer Camp συνδυάζοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές με τις αμέτρητες άλλες δραστηριότητες που μπορούν να δοκιμάσουν καθημερινά, όπως: αναρρίχηση, volley, ποδηλασία, ping-pong, water polo, handball, badminton, τραμπολίνα, εικαστικά, tennis, flying fox, beach volley, στίβος περιπέτειας, και φυσικά μπάνιο σε θάλασσα/πισίνα καθημερινά.

Στο φετινό Elite Ladies Football Camp συμμετείχαν συνολικά 140 αθλήτριες από τις εξής 11 γυναικείες ομάδες: Leontes Ladies, Άρης Θεσσαλονίκης, Π.Α Καρδίτσας "Διγενής", Shooters Academy, Άρης Κασσανδρείας, Πιερίδες Μούσες Κατερίνης, Αγροτικός Αστέρας, Βασίλισσα της Θράκης, Βόλος 2004, PAOK Academy Αρσακλής, Alana Football.

Μετά τις φετινές εξαιρετικές εντυπώσεις που είχαν όλες οι αθλήτριες αλλά και προπονητές των ομάδων, οι διοργανωτές είναι αισιόδοξοι ότι το event θα "αγκαλιάζεται" κάθε σεζόν από περισσότερες γυναικείες ομάδες της χώρας αλλά και του εξωτερικού καθώς αποτελεί διαφήμιση του γυναικείου ποδοσφαίρου... ενός αθλήματος που έχει ανάγκη να αναπτυχθεί μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες.

 

Τελευταία Νέα