ΠΑΟΚ: Η ασπρόμαυρη δυναστεία και ο 14ος τίτλος! (pics)

ΠΑΟΚ: Η ασπρόμαυρη δυναστεία και ο 14ος τίτλος! (pics)

ΠΑΟΚ: Η ασπρόμαυρη δυναστεία και ο 14ος τίτλος! (pics)

bet365

Τα κορίτσια του ΠΑΟΚ πανηγύρισαν στην Τούμπα το 14ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Μια εντυπωσιακή σεζόν δίχως ήττα και με ιστορικό ρεκόρ επίτευξης περισσότερων γκολ σε μία σεζόν στο ελληνικό γυναικείο ποδόσφαιρο.

Οι μόνιμες πρωταθλήτριες υποδέχθηκαν στο πλαίσιο της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής τον Α.Ο. Αγίας Παρασκευής και με το εντυπωσιακό και άκρως επιβλητικό 7-0, στέφθηκαν και πάλι Πρωταθλήτριες Ελλάδος 2019!

Το ζητούμενο στην αναμέτρηση δεν ήταν τόσο το αγωνιστικό κομμάτι, όσο αυτά που θα επακολουθούσαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και, πράγματι, η λήξη του αγώνα βρήκε αθλήτριες, τεχνικό τιμ και τα στελέχη της ομάδας ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν το 14ο Πρωτάθλημα Ελλάδος στην ιστορία του τμήματος.

Ο φετινός τίτλος έχει τη δική του ιδιαίτερη αξία, αφού αυτός συμβάδισε με την ηλικιακή ανανέωση της ομάδας, η οποία θα πρωταγωνιστήσει και στα αμέσως επόμενα χρόνια.

Με «στρατηγό» τον Πρόεδρό του Θανάση Κατσαρή, ο οποίος δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και την πολύτιμη συμβολή των υπευθύνων του τμήματος, ο ΠΑΟΚ κατάκτησε για ακόμη μία χρόνια τον τίτλο του Πρωταθλητή στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ από το 1ο κιόλας λεπτό της αναμέτρησης, με την Ελένη Κακαμπούκη να γράφει το 1-0. Το 2-0 δεν άργησε να γίνει με τη Μαρία Μήτκου στο 14’, ενώ η Ελένη Κακαμπούκη, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό της γκολ, έκανε το 3-0. Η Αναστασία Σπυριδωνίδου, αποδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την ποιότητά της, με συνοπτικές διαδικασίες, διαμόρφωσε το 4-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» διατήρησαν τον ίδιο ρυθμό, με το σκορ να διευρύνουν στο 55' η Αναστασία Σπυριδωνίδου, 5-0, και στο 58' η Γρηγορία Πούλιου, 6-0. Ο Δικέφαλος, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στην εκπνοή του αγώνα πέτυχε ακόμα ένα τέρμα με την Κακαμπούκη, που έκανε το 7-0, σκορ, που ήταν και το τελικό του αγώνα.

Στα αξιοσημείωτα... Η Ελένη Κακαμπούκη πέτυχε το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, αλλά και το... 100ό!

Ευχόμαστε περαστικά στην τερματοφύλακα Ανθή Παπακωνσταντίνου, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ αξίζει να αναφερθούμε και στη Θωμαή Βαρδαλή, η οποία αντικαταστάθηκε λόγω ενός τραυματισμού που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Απόδειξη της ποιότητας της φετινής ομάδας αποτελεί το γεγονός ότι έσπασε το ρεκόρ των 103 γκολ, τα οποία είχαν επιτευχθεί την αγωνιστική σεζόν 2001-2002 και, μάλιστα, τότε σε 24 αγώνες. Ο Δικέφαλος πέτυχε φέτος συνολικά 106 γκολ σε μόλις 20 αγώνες, σπάζοντας τα κοντέρ και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια...

Το παρόν στην αναμέτρηση έδωσαν ο Πρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Αθανάσιος Κατσαρής, ο Β' Αντιπρόεδρος του Α.Σ. ΠΑΟΚ κ. Άλκης Ησαϊάδης, το μέλος του Δ.Σ. Υπεύθυνος Επικοινωνίας κ. Άκης Μπεκιάρης, ο Έφορος του τμήματος Χάντμπολ Γυναικών κ. Δημήτρης Χασεκίδης, η Έφορος του τμήματος Στίβου κ. Τάνια Κεραμυδά, καθώς και ο Έφορος του τμήματος Σκάκι κ. Σάββας Μάτσας. Μεταξύ άλλων, παρών ήταν και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, ο οποίος κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ το Πρωτάθλημα 1976, Νέτο Γκουερίνο

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου (Νάση 26'), Γεωργίου (Πατερνά 87'), Smiljkovic, Κακαμπούκη, Στράντζαλη, Χατζηγιαννίδου, Σπυριδωνίδου, Βαρδαλή (Πούλιου 43'), Betancourt, Μήτκου (Νεφρού 55'), Γκάτσου.

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ συνεχάρη τα κορίτσια του συλλόγου για την κατάκτηση ενός ακόμη πρωταθλήματος:

«Ο ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο τμήμα Ποδοσφαίρου Γυναικών ΠΑΟΚ ΜΟRRIS για την κατάκτηση ενός ακόμη Πρωταθλήματος Ελλάδος.

Πολλά συγχαρητήρια στις παίκτριες, το τεχνικό τιμ, καθώς και στα στελέχη του τμήματος για την περήφανη κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου, χωρίς καμία απώλεια βαθμών.

Είστε και θα είστε οι Πρωταθλήτριες!

Συγχαρητήρια!»

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ

 

Τελευταία Νέα