Μια ομάδα για «μαμάδες» στην Σαλαμίνα!

Μια ομάδα για «μαμάδες» στην Σαλαμίνα!

Gazzetta team
Μια ομάδα για «μαμάδες» στην Σαλαμίνα!

bet365

Αφιερώνουν τον χρόνο μεγαλώνοντας σωστά τα παιδιά τους! Όμως οι μαμάδες του Ολυμπιακού Σαλαμίνας αποφάσισαν να βρουν και διέξοδο στην δύσκολη καθημερινότητα μέσω του ποδοσφαίρου!

Κάπου ανάμεσα στην καθημερινότητά τους, η οποία κινείται ανάμεσα στην δουλειά, το σπίτι και τα παιδιά αποφάσισαν να αθληθούν! Παράλληλα όμως και να διασκεδάσουν. Έτσι η επιλογή δεν ήταν η αίθουσα κάποιου γυμναστηρίου, αλλά ένα γήπεδο ποδοσφαίρου! Και κάπως έτσι... εγένετο ο Ολυμπιακός Σαλαμίνας, μια ποδοσφαιρική ομάδα που αποτελείται από μαμάδες! Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Σαλαμίνας διανύει φέτος τον 4 χρόνο λειτουργίας.

Μια ομάδα μαμάδων, το «moms’ team», έχει ως στόχο την διέξοδο στις μαμάδες ώστε να κάνουν κάτι δημιουργικό, παράλληλα με τις δράσεις για τα παιδιά! Ο πρώτος συμβολικός αγώνας, δόθηκε στις 8 Μάρτη, την Ημέρα της Γυναίκας και πλέον το επόμενο event-έκπληξη ετοιμάζεται σε λίγες ημέρες με αφορμή την γιορτή της Μητέρας! Οι μαμάδες που συμμετέχουν στην ομάδα, καλούν και άλλες μητέρες από το νησί να βρουν χρόνο διασκέδασης στο γήπεδο έτσι ώστε το ρόστερ της ομάδας να ανοίξει ακόμη περισσότερο!


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα