Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στο Μανώλη Παπακώστα

Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στο Μανώλη Παπακώστα

Gazzetta team
Το «ευχαριστώ» του ΠΑΟΚ στο Μανώλη Παπακώστα

bet365

O ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ευχαρίστησε, μέσω ανακοίνωσής του, τον γιατρό της ποδοσφαιρικής ομάδας, Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος αφιλοκερδώς προσφέρει τις υπηρεσίες του και στη γυναικεία ομάδα.

Ο Μανώλης Παπακώστας προσφέρει τα τελευταία χρόνια τις υπηρεσίες του στις παίκτριες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να τον ευχαριστεί δημοσίως μέσω ανακοίνωσής του.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Στον αθλητισμό συνηθίζεται, τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν στους φυσικούς πρωταγωνιστές, που είναι οι αθλητές και οι αθλήτριες. Δεν πρέπει να παραβλέπουμε, όμως, ότι δίπλα στους αθλητές και τις αθλήτριες υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι στηρίζουν τις προσπάθειές τους, προσφέροντας τις γνώσεις και την επιστημονική τους κατάρτιση, προκειμένου τα παιδιά μας να έχουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

Μία τέτοια περίπτωση είναι του διακεκριμένου χειρουργού ορθοπεδικού κ. Μανώλη Παπακώστα, ο οποίος σταθερά και αφιλοκερδώς προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες στις ποδοσφαιρίστριες του Σωματείου μας.

Η Διοίκηση του ΠΑΟΚ, οι υπεύθυνοι του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, καθώς και οι αθλήτριες ευχαριστούμε πολύ τον κ. Μανώλη Παπακώστα για ό,τι έχει κάνει έως τώρα και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα