Βραβεύθηκε η Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Αγίας Παρασκευής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (pics)

Βραβεύθηκε η Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Αγίας Παρασκευής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (pics)

Βραβεύθηκε η Γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Αγίας Παρασκευής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος (pics)

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22/5 στο Δημαρχείο από τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής κο Γιάννη Σταθόπουλο η βράβευση της Γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Αγίας Παρασκευής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Β' κατηγορία και την άνοδο στην Α' ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

Στη βράβευση εκπροσώπησαν τον ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ο γενικός αρχηγός του συλλόγου κος Μάριος Τζώρτζης και η υπεύθυνη των γυναικείων τμημάτων του συλλόγου κα Λίτσα Κουφολούκα.

Το παρόν φυσικά έδωσε ο προπονητής της ομάδας κος Γιάννης Γιαννόγλου και οι αθλήτριές του, η προπονήτρια των Ακαδημιών κα Σοφία Παρμαξή ενώ αρκετοί γονείς συμπλήρωσαν την αθλητική «οικογένεια» της SANTA!

Παράλληλα με την βράβευση της γυναικείας ομάδας βραβεύθηκαν από τον κο Σταθόπουλο και οι νεαρές αθλήτριες της ομάδας Κορασίδων του συλλόγου οι οποίες βρίσκονται ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Final Four) που πραγματοποιείται για πρώτη φορά από την ΕΠΟ στη χώρα μας και θα διεξαχθεί στο Βόλο στις 10 Ιουνίου!

Ο κος Σταθόπουλος έδωσε πολλά συγχαρητήρια, παρέδωσε τους επαίνους και σημείωσε ότι η ομάδα των Γυναικών είναι η μοναδική γυναικεία ομάδα του Δήμου Αγίας Παρασκευής που θα αγωνίζεται πλέον σε Α' Εθνική κατηγορία ενώ ευχήθηκε στις Κορασίδες «να φέρουν και το Κύπελλο στην πόλη και να πραγματοποιήσουν το νταμπλ «γράφοντας» ιστορία στο Γυναικείο Ποδόσφαιρο»!

Κλείνοντας ανέφερε ότι «ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε αυτή την προσπάθεια όπως άλλωστε κάνει με όλα τα αθλητικά σωματεία της Αγίας Παρασκευής» και επιβεβαίωσε τα 'βελτιωτικά' έργα που θα ξεκινήσουν στο προπονητήριο «Σταύρος Κώτσης».

Από την πλευρά τους οι αθλήτριες ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για την επιβράβευση εκ μέρους της πολιτείας των προσπαθειών που έχουν καταβάλει τα τελευταία χρόνια δηλώνοντας πως «πάντα θα προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό και για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας».

Οι νεαρότερες αθλήτριες, «μεθυσμένες» από την χαρά της πρόκρισης στο Final Four υποσχέθηκαν ότι η «κούπα' θα έρθει ... κάτω πλατεία»!

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της βράβευσης του ΑΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ από τον Δήμαρχο κο Γιάννη Σταθόπουλο.

Best of internet