Η Τρίγλια στη Football League

Gazzetta team
Η Τρίγλια στη Football League

bet365

Η ομάδα της Χαλκιδικής κέρδισε στη Χρυσούπολη τον Νέστο (1-0) και θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην 3η επαγγελματική κατηγορία
Την παρουσία της στις επαγγελματικές κατηγορίες πανηγυρίζει η Τρίγλια, καθώς επικράτησε του Νέστου στη Χρυσούπολη με 1-0 και σε συνάρτηση το 0-0 του πρώτου αγώνα, η ομάδα της Χαλκιδικής πήρε το «εισιτήριο» για τη Football League. Το «χρυσό» γκολ των φιλοξενουμένων σημείωσε ο Ντούνγκα στο 44' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε ανατροπή του ίδιου από τον Μκρτσιάν. Στο δεύτερο μισό οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Τσελέπη και Νικλητιώτη, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα.
Νέστος : Αθανασίου , Μαϊντανός, Μκριτσιάν, Χούσινετς (75’ Παπαδόπουλος) , Ν.Μελισσόπουλος (75’ Τσαπέγια) , Εθυμιάδης (53’ Τσελέπης) , Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης , Α.Μελισσόπουλος.
Τρίγλια : Παλαβράκης , Ζώτος , Λιόνης , Σγούρης (81’ Μπέσσας) , Μιλκούδης , Καρατζάογλου , Ευθυμιάδης (82’ Μενεγκάλι) , Σαρβανίδης , Κεχαγιάς (85’ Πάλλας) , Ντούνγκα , Σταυρόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα