Άνοδος στη νέα Football League για τον Ιωνικό!

Άνοδος στη νέα Football League για τον Ιωνικό!

Gazzetta team
Άνοδος στη νέα Football League για τον Ιωνικό!

bet365

Μετά από 8 χρόνια ο Ιωνικός επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες με τους Νικαιώτες να επικρατούν του Αιολικού με 2-0 και να ανεβαίνουν στην νεοσύστατη Football League.

Ιωνικός η μεγάλη επιστροφή. Οκτώ χρόνια ήταν πολλά για τον Ιωνικό, με την ομάδα της Νίκαιας να επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες. Οι... μπλε σε μια γεμάτη Νεάπολη επικράτησαν με 2-0 του Αιολικού στα μπαράζ ανόδου (2-2 το πρώτο ματς) και τη νέα χρονιά θα αγωνίζονται στην Football League.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 16' με αυτογκόλ του Μπούζουρα. Οι νησιώτες στην συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά όσες φορές χρειάστηκε ο Κουρεπίνης ήταν εκεί. Έτσι φτάσαμε στο 38', λεπτό στο οποίο ο Κουιρουκίδης με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να μπουν και πάλι στον αγώνα χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους πάντες να πανηγυρίζουν την άνοδο, ενώ σε μια πολλή ωραία κίνηση, οι οπαδοί του Ιωνικού πήγαν στο πέταλο και χειροκρότησαν τους φίλους του Αιολικού.

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Δημακάκος, Καρέλης (46′ Θέος), Ατματζίδης, Κουιρουκίδης (86′ Μανωλάς), Γκοτσούλιας, Καλλέργης (90+1′ Τσιριγώτης), Μουστάκης, Πατσατζόγλου, Πλάκας, Πογοσιάν (63′ Κατσικογιάννης).

Αιολικός (Στύλος): Κουμπάς, Λαμπράκης (58′ Ποτουρίδης), Κρητικός (46′ Βουτσιώτης), Μπούζουρας, Τζόρνταν, Βαλιός, Τάχιας (86′ λ.τ Καρυτινός), Κατσίκης (79′ Λάλας), Τσουβαλτσίδης, Διαμαντίδης, Τσουμπανέλλης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα