Στάικος: «Ο Παναρκαδικός θα παίξει για την ιστορία του κόντρα στον Ασπρόπυργο»

Gazzetta team
Στάικος: «Ο Παναρκαδικός θα παίξει για την ιστορία του κόντρα στον Ασπρόπυργο»

bet365

Ο τεχνικός των Αρκάδων ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα παίξει για την ιστορία της, αδιαφορώντας για το τι γίνεται στην κορυφή.

Ο Παναρκαδικός έχει σωθεί και υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ασπρόπυργο, που θέλει μόνο τη νίκη για να συνεχίσει να είναι μόνος πρώτος στον 8ο όμιλο.

Ετσι, ο Θανάσης Στάικος τόνισε πως η ομάδα του θα παίξει κανονικά για τη νίκη όπως εξάλλου κάνει κάθε αγωνιστική.

Η δήλωση του Θανάση Στάικου στο arcadisports.gr:

«Εμείς όπως σε κάθε αγώνα παίζουμε για τη φανέλα, το σήμα και την ιστορία του Παναρκαδικού με στόχο πάντα τη νίκη .

Δεν μας αφορά ποιος θα κατακτήσει την άνοδο κι ελπίζουμε να είναι αυτός που θα το αξίζει πραγματικά.

Έχουμε μια ομάδα με νέα παιδιά, που έχουν φιλοδοξίες και όνειρα κι όλοι μαζί διοίκηση , προπονητές και παίκτες θέλουμε μια ομάδα που να αποπνέει υγεία στηριζόμενη στο οικογενειακό κλίμα!!

Σίγουρα θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στους δυο επόμενους αγώνες γιατί έχουμε χρέος απέναντι στον κόσμο του Παναρκαδικού να διαφυλάξουμε την αξιοπρέπεια του συλλόγου .

Θέλουμε από τους φιλάθλους μας να έρθουν αύριο μαζικά στο γήπεδο ώστε να χειροκροτήσουν τους ποδοσφαιριστές μας για την παραμονή της ομάδας, σε μια πραγματικά δύσκολη χρονιά για το σύλλογο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα