Πολλά παράπονα από την διαιτησία η Θύελλα Καμαρίου (vid)

Νίκος Μαρούδας
Πολλά παράπονα από την διαιτησία η Θύελλα Καμαρίου (vid)

bet365

Έντονα παράπονα από τις διαιτησίες των τελευταίων αναμετρήσεων έχει η Θύελλα Καμαρίου, και τις τελευταίες ώρες κυκλογορεί βίντεο με ένα πέναλτι που καταλογίστηκε κατά της στο παιχνίδι με τον Χαραυγιακό.

Η Θύελλα Καμαρίου πραγματοποιεί το παρθενικό της ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και οι άνθρωποι της ομάδας το τελευταίο διάστημα έχουν αρκετά παράπονα από τις διαιτησίες των αγώνων. Αποκορύφωμα, ήταν το κόρνερ που δόθηκε στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τους Αγίους Αναργύρους στο 91' και η Θύελλα έχασε τους τρεις βαθμούς μένοντας στο 1-1, με τους Σαντορινιούς να διαμαρτύρονται για λανθασμένη υπόδειξη κόρνερ σε μια φάση που έπρεπε να δοθεί άουτ.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μοναδικό παιχνίδι που υπάρχουν παράπονα, και την Τρίτη ήρθε στη δημοσιότητα βίντεο με πέναλτι που δόθηκε εις βάρος της στο παιχνίδι με τον Χαραυγιακό πριν λίγες εβδομάδες και φαίνεται να μην υπάρχει παράβαση...

Δείτε το βίντεο που ανέβασε το «SportCyclades.gr»:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα