«Μπαμ» με Πετρόπουλο ο Ασπρόπυργος!

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
«Μπαμ» με Πετρόπουλο ο Ασπρόπυργος!

bet365

Ο Αντώνης Πετρόπουλος συνεχίζει την καριέρα του στον Ασπρόπυργο με την ομάδα της Δυτικής Αττικής να τον... χρυσώνει για να τον αποκτήσει! «Είμαι έτοιμος για την άνοδο», δήλωσε στο gazzetta.gr ο πρώην διεθνής επιθετικός.

Ο Πανασπροπυργιακός Δόξα Ασπροπύργου ενεργοποίησε βόμβα μεγατόνων στη Γ' εθνική!

Η Δόξα Ασπροπύργου είναι στον 8ο όμιλο και θα κυνηγήσει κόντρα στον Παναργειακό τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ, από τη στιγμή που η Καλαμάτα είναι μόνη πρώτη με 39 βαθμούς. Ετσι, οι άνθρωποι της ομάδας... έκαναν οικονομική υπέρβαση ώστε να πείσουν τον Αντώνη Πετρόπουλο να τους πει «ναι» στην πρόταση που του έκαναν. Το πρωί της Τετάρτης (16/1) οι δυο πλευρές έδωσαν τα χέρια και έπεσαν οι σχετικές υπογραφές, με τη συμφωνία να έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν. Ετσι, ο «Πετρογκόλ» είναι αυτή τη στιγμή ίσως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της κατηγορίας.

Μετά την υπογραφή του με την ομάδα της Δυτικής Αττικής, ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε στο gazzetta.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μια ομάδα που μου έδειξε πόσο πολύ με θέλει. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η προσωπική και φιλική σχέση που έχω με τον πρόεδρο της ομάδας και τους ανθρώπους που είναι στο Διοικητικό Συμβούλιο».

Τι σε έπεισε να πεις «ναι» σε μια πρόταση από ομάδα Γ' Εθνικής; Από τη στιγμή που έχεις μάθει να είσαι σε ομάδες Super League κυρίως.

«Το ότι η ομάδα έχει βάλει ψηλά τον πήχη θέλοντας να πάρει το πρωτάθλημα στον όμιλό της, με έκανε να θέλω να βάλω και 'γω το λιθαράκι μου για να πανηγυρίσουμε στο τέλος της χρονιάς την άνοδο.

Είμαι εδώ για τον Ασπρόπυργο, είμαι έτοιμος και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα στο οποίο θα αγωνιστώ για πρώτη φορά».

Δεν σε έχει επηρεάσει η αποχή;

«Όχι δεν με έχει επηρεάσει, έκανα προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και θα μπορούσα να ήμουν σε ομάδα αλλά δεν ήθελα να επιλέξω κάτι για το οποίο δεν θα ήμουν 100% σίγουρος. Ο Ασπρόπυργος ικανοποιεί τα "θέλω" μου και είμαι βέβαιος πως από αυτή τη συνεργασία θα υπάρχουν κοινά οφέλη».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα