Τσιλιγκίρης: «Στόχος του Εθνικού η νίκη»

Gazzetta team
Τσιλιγκίρης: «Στόχος του Εθνικού η νίκη»

bet365

Ο μέσος του Εθνικού, Ηλίας Τσιλιγκίρης μίλησε στο «Κανάλι Ένα» και στην εκπομπή «Πινελιές στα Σπορ» για το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής με τον ΟΦ Ιεράπετρας (06/01, 15:00), ξεκαθαρίζοντας πως αποκλειστικός στόχος για την ομάδα του είναι η νίκη.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Για το ντέρμπι με την Ιεράπετρα τόνισε:

Γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ωστόσο πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του αγώνα, γιατί είναι πολύ σημαντικό ματς και πρέπει να το κερδίσουμε

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ κομβικό παιχνίδι όμως δεν τελείωσε και τίποτα γιατί έχουμε ακόμα αρκετά παιχνίδια. Δεν νομίζω ότι ο εθνικός είναι μια ομάδα που αφήνει να περνάνε έτσι τα ματς, πιστεύω ότι ο μόνος στόχος είναι η νίκη και το παιχνίδι θα κριθεί από δικές μας λεπτομέρειες. Αν εμείς είμαστε καλά πιστεύω δεν θα έχουμε πρόβλημα, το μόνο που θα προσέξουμε είναι να είμαστε εμείς όπως πρέπει και όπως μπορούμε να είμαστε.

Η Ιεράπετρα είναι μια ομάδα που πρέπει να την σεβαστούμε στο γήπεδο γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι δουλεμένη ομάδα από ότι δείχνει μέχρι τώρα στα παιχνίδια που έχει παίξει και όσα έχουμε μπορέσει να δούμε.Εχει έναν προπονητή νεαρό που είναι πολύ καλός και εξελίσσεται κάθε χρόνο, εμείς δουλεύουμε την δικιά μας ομάδα. Σκεφτόμαστε και ψάχνουμε να βρούμε τρόπους πως εμείς να γινόμαστε καλύτεροι, δεν κοιτάμε τόσο τις άλλες ομάδες κοιτάμε εμείς τι μπορούμε να κάνουμε μέσα στο γήπεδο.

Για το αν θα παλέψουν για την άνοδο μόνο ο Εθνικός και η Ιεράπετρα τόνισε:

Θεωρώ ότι μέχρι τώρα αυτά που έχω δει, είναι δύσκολο να μπει κάποια ομάδα ανάμεσα από εμάς και την Ιεράπετρα, βέβαια όλα γίνονται, αλλά επειδή είναι σχετικά λίγα τα παιχνίδια, είναι δηλαδή 13 παιχνίδια και από ότι έχουμε δει στον πρώτο γύρο δεν υπάρχουν πολλές απώλειες από τις δυο πρώτες ομάδες, θεωρώ ότι δύσκολα θα αλλάξει κάτι στην δυάδα και θα πάει έτσι σχεδόν μέχρι το τέλος. Αν εμείς καταφέρουμε και περάσουμε μπροστά πιστεύω θα καταφέρουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος.

Για το κλίμα στην ομάδα:

Πιστεύω ότι αυτό είναι το σημαντικότερο κομμάτι για μια ομάδα. Όταν δεν έχει προβλήματα, όταν είναι μονιασμένη σαν μια οικογένεια όπως λένε ποδοσφαιρικά , πιστεύω ότι είναι το μεγαλύτερο μυστικό για να πάει καλά μέσα στην διάρκεια της χρονιάς. Εμείς δόξα τω Θεώ είμαστε μια ομάδα που η διοίκηση είναι άψογη σε όλα. Άλλη μια χρονιά το έχω ζήσει αυτό, να είναι τόσο καλά τόσο οργανωμένα και να είναι τόσο ζεστοί και σωστοί άνθρωποι πάνω στο ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τα αποδυτήρια και εκεί είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι με τα παιδιά και τον προπονητή έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα και πιστεύω είναι αυτό πολύ σημαντικό για να πετύχουμε τον στόχο μας

Τέλος στάθηκε και στον κόσμο του Εθνικού:

Όπως έχω δει είναι σε όλα τα παιχνίδια κοντά μας ακόμα και στην Κρήτη που έχουμε πάει ακόμα στην έδρα μας, σίγουρα είναι μεγάλη βοήθεια για εμάς να έχουμε τον κόσμο κοντά μας και να μας εμψυχώνει. Και αυτή την Κυριακή θα είναι πάλι δίπλα μας να μας βοηθήσει να πάρουμε τους 3 βαθμούς.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα