Ο Ολυμπιακός Βόλου και στο... κινητό σου!

Gazzetta team
Ο Ολυμπιακός Βόλου και στο... κινητό σου!

bet365

Ο Ολυμπιακός Βόλου... έρχεται. Ή μάλλον έχει ήδη φέρει τη σύγχρονη εποχή, μιας κι η ομάδα μπορεί να είναι στη Γ' εθνική αλλά κινείται σε πρότυπα Super League.

Η σχετική ανακοίνωση:

Η νέα αγωνιστική περίοδος 2018-19 βρίσκει τον Ολυμπιακό Βόλου πολύ πιο δυνατό με πρωτοποριακές ιδέες όπως η εφαρμογή Ολυμπιακός Βόλου Official App την οποία οι χρήστες όλων των τύπων smartphone μπορούν να κατεβάσουν εντελώς δωρεάν.

Η εφαρμογή Ολυμπιακός Βόλου Official App είναι εύκολη στην πλοήγηση, γρήγορη και με πρωτοποριακό design, καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη – φιλάθλου, αποτελώντας την προέκταση της επίσημης ιστοσελίδας olympiakosvolou.com και του Ολυμπιακός Βόλου Web TV.

Η εφαρμογή συνδέεται με το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού Βόλου στο YouTube από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά επιλεγμένους αγώνες οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, μαγνητοσκοπημένα στιγμιότυπα (highlights) όλων των αναμετρήσεων της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 των αγώνων της ομάδας μας στην Γ’ Εθνική κατηγορία, τις συνεντεύξεις τύπου, εκδηλώσεις κι άλλα διάφορα βίντεο που αφορούν τον Ολυμπιακό Βόλου.

Επίσης μπορείτε να μάθετε πρώτοι τα νέα της ομάδας, λεπτομέρειες για το ρόστερ, τη βαθμολογία, το πρόγραμμα των αγώνων, την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου, φωτογραφίες, νέα της ακαδημίας ποδοσφαίρου, επικοινωνία κι άλλα πολλά.

H ολοκαίνουρια εφαρμογή του Ολυμπιακού Βόλου είναι διαθέσιμη μέσω Play Store και App Store για χρήστες Android και iOS αντίστοιχα.

Οι χρήστες Android μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή του Ολυμπιακού Βόλου, ΕΔΩ.

Οι χρήστες iOS μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή του Ολυμπιακού Βόλου, ΕΔΩ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα