«Η Καλαμάτα δουλεύει 100% σε επαγγελματικά πρότυπα»

«Η Καλαμάτα δουλεύει 100% σε επαγγελματικά πρότυπα»

«Η Καλαμάτα δουλεύει 100% σε επαγγελματικά πρότυπα»

Για τους άμεσους στόχους της Μαύρης Θύελλας στην Κυριακάτικη πρεμιέρα με την Ένωση Λέρνας, αλλά και τους μακροπρόθεσμους, αναφορικά στις προσδοκίες για την πορεία της ομάδας στην νέα σεζόν, όπως επίσης και την προετοιμασία όπως έχει εξελιχθεί έως τώρα, μίλησε στο fckalamata.gr ο Βασίλης Αθανασόπουλος.

Ο εκ των αρχηγών της Καλαμάτας, επισήμανε την πολύ καλή δουλειά που έχει κάνει η ομάδα και δήλωσε αισιόδοξος για την φετινή πορεία.

«Η ομάδα φέτος δουλεύει 100% σε επαγγελματικά πρότυπα. Όλα είναι οργανωμένα στην εντέλεια και δουλέψαμε κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες. Η δουλειά που έχει γίνει θα βγεί στην διάρκεια της σεζόν και περιμένω από παιχνίδι σε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι».

Για την ιδιαιτερότητα της πρεμιέρας αλλά και στην συνέχεια, ο 29χρονος σέντερ φόρ αναφέρει:

“Όλα τα παιχνίδια χρειάζονται προσοχή και πολύ περισσότερο όταν υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Πρόκειται για πρεμιέρα και αυτό από μόνο του είναι ένα στοιχείο που δεν επιτρέπει εφησυχασμό ενώ θα κληθούμε να αγωνιστούμε σε πλαστικό γήπεδο, κάτι που δεν μας ευνοεί. Βέβαια θα πρέπει να ανταπεξέλθουμε και να ξεκινήσουμε νικηφόρα την σεζόν. Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα.

“Η ομάδα φέτος έχει βάλει ψηλά τον πήχη. Έχουμε ένα άριστο προπονητικό τιμ, ένα πολύ καλό σύνολο παικτών και μια διοίκηση που στηρίζει όλο αυτό το οικοδόμημα και με την συμπαράσταση του κόσμου μας πιστεύω πως θα μπορέσουμε να κάνουμε πράξη το όνειρο της ανόδου. Η δουλειά που γίνεται απ’ όλους είναι ξεχωριστή και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθούμε.”

Best of internet