Άγγλος δοκιμάστηκε σε φιλικό απ' τον Πανηλειακό και τον... άρπαξε ο αντίπαλος Ναυπακτιακός!

Gazzetta team
Άγγλος δοκιμάστηκε σε φιλικό απ' τον Πανηλειακό και τον... άρπαξε ο αντίπαλος Ναυπακτιακός!

bet365

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό! Την περασμένη Κυριακή, στο φιλικό κόντρα στον Ναυπακτιακό Αστέρα ο Γκάρετ Κέλι αγωνίστηκε ως υπό δοκιμή με την φανέλα του Πανηλειακού! Λίγες ώρες μετά έγινε παίκτης του αντιπάλου!

Ο Άγγλος αμυντικός μέσος έδειξε καλό πρόσωπο στην φιλική αναμέτρηση που βρήκε νικήτρια την ομάδα της Ναυπάκτου με 1-0! Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός του Πανηλειακού, Αλέκος Μαντζούνης είχε θετική άποψη για τον Κέλι κι άναψε... πράσινο για την απόκτησή του. Μάλλον όμως την ίδια καλή άποψη είχαν και οι άνθρωποι του Ναυπακτιακού Αστέρα που δεν έχασαν την ευκαιρία. Κινήθηκαν άμεσα και τον έκαναν παίκτη τους. Αν μη τι άλλο απίθανη «αρπαγή» του Άγγλου που γεννήθηκε στις 13 Απριλίου 1996, έχει ύψος 1.85μ. και αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Για την ιστορία το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο, ήταν με την Χάνγκερφορντ Τάουν, στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Ρόμφορντ, ενώ τον Μάρτιο του 2018 πήγε στην Έιβελι, μέχρι να την αφήσει πριν λίγες μέρες για την... ελληνική περιπέτεια.

.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα