Ανακοίνωσε Μάρκοβιτς και Ταμπά η Καλαμάτα

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Μάρκοβιτς και Ταμπά η Καλαμάτα

bet365

Συνεχίζει τις μεταγραφικές κινήσεις η Καλαμάτα, που ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου επιθετικού, Ιβάν Μάρκοβιτς και του 19χρονου δεξιού αμυντικού, Κωνσταντίνου Ταμπά.

Ενισχύονται οι Μεσσήνιοι, που φιλοδοξούν να ξεχωρίσουν στη Γ' Εθνική της επόμενης σεζόν, να πρωταγωνιστήσουν και να πάρουν το «εισιτήριο» για τη Football League.

Έτσι, τη Δευτέρα ανακοίνωσαν μια ακόμη μεταγραφή, δυναμώνοντας την επιθετική τους γραμμή με τον 24χρονο φορ Ιβάν Μάρκοβιτς, ενώ προσέθεσαν στην αμυντική γραμμή και τον 19χρονο Κωνσταντίνο Ταμπά.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις με τα βιογραφικά των παικτών:

Για τον Μάρκοβιτς:

«O ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον 24χρονο επιθετικό Ivan Markovic (Ιβάν Μάρκοβιτς) από την Σερβία.

Ο Ιβάν Μάρκοβιτς, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως σέντερ φορ όσο και ως 10άρι, γεννήθηκε στις 20 Ιουνίου 1994 στο Βελιγράδι. Έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στις Ακαδημίες της Παρτιζάν και στην συνέχεια αφού πέρασε από την Πολωνική Κορόνα Κιέλτσε, βρέθηκε στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Τον Αύγουστο του 2015 αποκτήθηκε από τον Λεβαδειακό με τον οποίο πραγματοποίησε τέσσερις συμμετοχές στην Super League.

Συνέχισε την καριέρα του σε Τσέρνο Μόρε (Βουλγαρία), Γκιενονχάμ (Κορέα), Βόζντοβακ (Σερβία), Ράντνικ (Σερβία) ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την Εσκιλστούνα στην Σουηδία».

Για τον Ταμπά:

Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον 19χρονο δεξιό αμυντικό Κωνσταντίνο Ταμπά.

Ο Κωνσταντίνος Ταμπάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 14 Απριλίου 1999.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα του από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με την Κ20 του Ατρόμητου Αθηνών στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της Super League.

Έχει διατελέσει μέλος των Εθνικών ομάδων όλων των βαθμίδων (Κ15, Κ17, Κ18 – 22 συμμ. και Κ19).

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας fckalamata.gr για το μεγάλο αυτό βήμα στην ποδοσφαιρική του πορεία, ο 19χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε:

“Είμαι χαρούμενος για την συμφωνία μου με την Καλαμάτα, που είναι μια ιστορική ομάδα. Πιστεύω πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δουλέψω σωστά και μεθοδικά και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, πραγματοποιώντας παράλληλα ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου”.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα