Απέκτησε Αλιατίδη η Καλαμάτα

Gazzetta team
Απέκτησε Αλιατίδη η Καλαμάτα

bet365

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό Μανώλη Αλιατίδη.

Συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση της Καλαμάτας, που ενέταξε στο ρόστερ της τον Μανώλη Αλιατίδη.

Ο 23χρονος (5/2/95) στόπερ γεννήθηκε στην Πτολεμαϊδα και στο ξεκίνημα της καριέρας του υπήρξε μέλος της Κ20 της Βέροιας και την σεζόν 2015-16 βρέθηκε στην ομάδα της Κοζάνης (Γ’ Εθνική, 26 συμμ.).

Σκόραρε ο Ρονάλντο το πρώτο γκολ του αγώνα Κιέβο - Γιουβέντους; Στη Vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Την επόμενη χρονιά μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης και το Γενάρη του 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιάλυσο (Γ’ Εθνική). Από την Ρόδο βρέθηκε πέρυσι στην Καβάλα πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας fckalamata.gr για το νέο σταθμό της καριέρας του, ο Μανώλης Αλιατίδης τόνισε:

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα φορέσω την φανέλα της ιστορικής Καλαμάτας. Γνωρίζω πως η ομάδα πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα με έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, τον κ. Χριστόπουλο, o οποίος μου παρουσίασε το πλάνο της ομάδας και διαπίστωσα πως τα θέλω της συλλόγου συμπίπτουν με τα δικά μου. Χαίρομαι που θα αποτελέσω μέλος αυτής της προσπάθειας και πιστεύω πως διαμορφώνονται οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στην ομάδα να βρεθεί μετά από χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί δηλαδή που ανήκει».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα