«Πρώτη» για την Καλαμάτα του Χριστόπουλου (pics)

Δημήτρης Ρούσσος
«Πρώτη» για την Καλαμάτα του Χριστόπουλου (pics)

bet365

Την πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε η Καλαμάτα στο Δημοτικό Στάδιο Παραλίας το πρωί της Δευτέρας (23/7).

Ο Γιάννης Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του έκαναν τις απαραίτητες συστάσεις με τους ποδοσφαιριστές στα αποδυτήρια και μετά από σύντομη ομιλία του 46χρονου τεχνικού, βγήκαν στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αερόβια προπόνηση, ήταν μέτριας έντασης με μπάλα και διήρκεσε μια 1 ώρα και 20’.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χριστόπουλου και των συνεργατών του, Γιώργου Πολυμενέα (προπονητής φυσικής κατάστασης- βοηθός προπονητή), Κώστα Παγανιά (προπονητής τερματοφυλάκων), βρέθηκαν οι παρακάτω 16 ποδοσφαιριστές:

Αθανασόπουλος Βασίλης, Ζαχαρόπουλος Μιχάλης, Κόκκαλης Νίκος, Μίνγκας Χρήστος, Μπίζος Άγγελος, Tσόπελας Γιάννης, Ψάνης Δημήτρης, Βούρας Ηλίας, Κασωτάκης Δημήτρης, Γκασούκας Χρήστος, Γεωργιόπουλος Διονύσης που επέστρεψε από τον δανεισμό του, οι νεαροί Κανανάϊ Ρονάλντο, Μωραγιάννης Αποστόλης, Ρουμελιώτης Παναγιώτης, Οικονομέας Παναγιώτης και ο υπο δοκιμή Χότζας Δημήτρης.

Παρών στην προπόνηση ήταν και ο φυσικοθεραπευτής της ομάδας Λευτέρης Τσικούρης με τον τιμ μάνατζερ Παύλο Κρεμμύδα.

Η προετοιμασία των μελανόλευκων θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (24/7) με πρωϊνή προπόνηση, επίσης στο Δημοτικό Στάδιο και γυμναστήριο το απόγευμα.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα