Αποχωρεί από τον Ιωνικό ο Παντελίδης

Αποχωρεί από τον Ιωνικό ο Παντελίδης

Gazzetta team
Αποχωρεί από τον Ιωνικό ο Παντελίδης

bet365

Ύστερα από 5 χρόνια στον Ιωνικό, ήρθε η στιγμή ο Δημήτρης Παντελίδης να πει «αντίο» στον αγαπημένο του σύλλογο.

Την απόφαση αυτή έκανε γνωστή ο ίδιος γράφοντας στο λογαριασμό του στο facebook:

Γαλλία – Κροατία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Μ’Μπαπέ ανοίξει το σκορ. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του καθώς ήρθε η ώρα να αποχαιρετίσω τον Ιστορικό Ιωνικό, τον σύλλογο που με ανέδειξε και που σε αυτόν χρωστάω σήμερα τα πάντα! Ελπίζω και εύχομαι η ομάδα της Νίκαιας να βρει σύντομα τον δρόμο της για τις μεγάλες κατηγορίες εκεί που πραγματικά ανήκει. Φεύγω από μια ομάδα, από μια γειτονιά που υπήρξε οικογένεια για εμένα και με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή χαρίζοντάς μου μαγικές στιγμές. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Κύριο Μιχάλη Σπανό που μαζί με τον Κύριο Σαββουλίδη μου έδωσαν την δυνατότητα να γίνω μέλος της ομάδας πριν από 5 χρόνια!Τους κύριους Τσεφαλά και Κουγιτέα!Τον Στέλιο Παλαιοχωρίτη για όλα αυτά που έκανε για μένα καθώς και τους κυρίους Πασπαλιάρη και Βασιλειάδη! Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλο μου Νίκο Μαρωνίτη που όποτε τον χρειάστηκε η ομάδα ήταν εκεί για να την υπηρετήσει αφιλοκερδώς!Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους του Ιωνικού για την αγάπη τους και το ενδιαφέρον τους προς το πρόσωπο μου και ειδικά τους Rangers που έχουν την τρέλα και την δύναμη να μπαίνουν πάντα μπροστά τις κρίσιμες στιγμές για να προστατεύσουν την ομάδα! Τέλος,θα ήθελα να αναφερθώ στον Φώτη τον Σιακάρα! Έναν άνθρωπο που έχει βάλει τον Ιωνικό πάνω από την οικογένεια του δίνοντας πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά για την ομάδα παραμερίζοντας κάθε προσωπικό συμφέρον για χάρη της και που πραγματικά δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει λύσεις για το διοικητικό κομμάτι!Μου φέρθηκε σαν κάτι παραπάνω από πατέρας μου και του χρωστάω πολλά! Εις το επανιδείν..!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα