Προπονητής τερματοφυλάκων στην Καλαμάτα ο Παγανιάς

Gazzetta team
Προπονητής τερματοφυλάκων στην Καλαμάτα ο Παγανιάς

bet365

Η Καλαμάτα ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά, που μέχρι πρότινος εργαζόταν στον Παναθηναϊκό.

Σημαντική ενίσχυση για το τιμ του Γιάννη Χριστόπουλου στην Καλαμάτα, με τον Κώστα Παγανιά, ο οποίος κατά την προηγούμενη σεζόν υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ως προπονητής τερματοφυλάκων, να αναλαμβάνει πόστο στον σύλλογο.

Ο Παγανιάς είναι γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου του 1981 και έχει καταγωγή από το Αγρίνιο.

Αγωνίστηκε σε ερασιτεχνικό επίπεδο σαν τερματοφύλακας και ξεκίνησε να εργάζεται ως προπονητής τερματοφυλάκων το 2009-10 στον Κεραυνό Κερατέας. Ακολούθησαν η Καλλιθέα (2010-12), ο ΠΑΣ Γιάννινα (2012-13), η Ταβρίγια (Ουκρανία, 2013-14), Πλατανιάς (2014-16), ΟΦΗ και Εργοτέλης (2016-17), Παναθηναϊκός (2017-18), Εθνική Ταϊβάν (2018).

Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή UEFA B’ ενώ την διετία 2006-07 βρέθηκε στην Γερμανία παρακολουθώντας σεμινάρια προπονητικής τερματοφυλάκων αλλά και τον τρόπο δουλειάς στις προπονήσεις της Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Μιλώντας στο site της Καλαμάτας ο Κώστας Παγανιάς, ανέφερε τα εξής:

«Είναι χαρά μου που θα αποτελέσω μέλος της οικογένειας μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι η Καλαμάτα. Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Χριστόπουλο με τον οποίο θα συνεργαστώ για 4η σεζόν,τον πρόεδρο της Καλαμάτας κ. Απόστολο Κουκούτση και τον χρηματοδότη κ. Αγαθοκλή Χριστόπουλο για την εμπιστοσύνη. Με σκληρή δουλειά και με την σύμπραξη όλων θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να φέρουμε την Καλαμάτα εκεί που της αξίζει».

Εξάλλου, οι Μεσσήνιοι ανακοίνωσαν πως δεν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Άγγελο Σαραντόπουλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα