Μείον 3 στον Εθνικό για τα επεισόδια με τον Αήττητο Σπάτων

Gazzetta team
Μείον 3 στον Εθνικό για τα επεισόδια με τον Αήττητο Σπάτων

bet365

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών, χρηματικό πρόστιμο 2.000 ευρώ και τιμωρία της έδρας για δυο αγωνιστικές επέβαλλε στον Εθνικό η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, για τα επεισόδια στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Football League με τον Αήττητο Σπάτων.

«Βαρύς» έπεσε ο πέλεκυς της ΕΠΟ στον Εθνικό, για τα επεισόδια του αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, στην πρεμιέρα των μπαράζ για την άνοδο στη Football League, με την πειθαρχική επιτροπή να τιμωρεί την ομάδα του Πειραιά, εκτός του Αστέρα Αμαλιάδας, που έχασε τον προβιβασμό λόγω της αφαίρεσης 6 βαθμών για όσα συνέβησαν με τον Ηρόδοτο στις 13 Μαΐου.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Εθνικός ΟΦ Πειραιώς πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη στον αγώνα του Ειδικού Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Αήττητος Σπάτων-Εθνικός ΟΦ στις 29/04/2018 στο γήπεδο ΔΣ Σπάτων Δημητρίου.

Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο τις εξής πειθαρχικές ποινές: (α) χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων Ευρώ (2.000€), (β) ποινή διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές και (γ) ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα