Στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζει την Ιεράπετρα!

Gazzetta team
Στον τελικό Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Νίκη Βόλου, αντιμετωπίζει την Ιεράπετρα!

bet365

Η ιστορική Νίκη Βόλου και ο ΟΦ Ιεράπετρας θα είναι οι δύο φιναλίστ που θα δώσουν το παρών το Σάββατο 9 Ιουνίου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών καθώς πήραν τα εισιτήρια στους ημιτελικούς κόντρα σε Νέο Αμφίλοχο και Παναρκαδικό αντίστοιχα!

Η ομάδα από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, η Ιεράπετρα είχε εύκολο έργο για την πρόκριση. Στον ημιτελικό που έγινε στο γήπεδο του Ταύρου επικράτησε εύκολα με 3-1 του Παναρκαδικού. Για τους νικητές που προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο κι ουσιαστικά... καθάρισαν από νωρίς, τα γκολ πέτυχαν οι Κορέτα, Παπαδόπουλος και Μπλέντι, ενώ οι Αρκάδες απλά μείωσαν στο φινάλε.

Αντίθετα συγκλονιστικός ήταν ο άλλος ημιτελικός ανάμεσα στην Νίκη Βόλου και την ομάδα έκπληξη του φετινού θεσμού, τον Νέο Αμφίλοχο στον αγώνα που έγινε στην Άμφισσα και κρίθηκε στα πέναλτι. Η κανονική διάρκεια ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Η παράταση άρχισε με την ομάδα από την Αμφιλοχία να ανοίγει το σκορ στο 91' με τον Νάκο, όμως δύο λεπτά μετά, στο 93' η Νίκη ισοφάρισε σε 1-1 με τον Κραγιόπουλο. Στην... ρουλέτα των πέναλτι, οι πρώτες πεντάδες ήταν απόλυτα εύστοχες. Τελικά στην... παράταση των πέναλτι, ο Αμφίλοχος έχασε δύο με τους Κωστακιώτη και Ρεπετσά, οι Βολιώτες ένα με τον Ζιώγα και στο καθοριστικό πέναλτι ο Βουρδάκης σκόραρε και έδωσε με 8-7 στην Νίκη την πρόκριση στον τελικό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα