Άνοδος τέλος για Εθνικό, διπλό ελπίδας... κι αναμονής για Αμαλιάδα! (vid)

Gazzetta team
Άνοδος τέλος για Εθνικό, διπλό ελπίδας... κι αναμονής για Αμαλιάδα! (vid)

bet365

Ο Αστέρας Αμαλιάδας έφυγε με μεγάλη νίκη, 0-1, απ' το Ελ Πάσο, έβαλε... ταφόπλακα στα όνειρα ανόδου του Εθνικού και περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσης του αγώνα με τον Ηρόδοτο για να ξέρει αν θα ανέβει στη Football League.

To τελευταίο σφύριγμα του αγώνα της Καλλιθέας ανάμεσα στον Εθνικό και τον Αστέρα Αμαλιάδας βρήκε θριαμβεύτρια την ομάδα από την Ηλεία με 0-1! Τα δεδομένα που δημιούργησε το σκορ αυτό είναι δύο. Το πρώτο είναι πως οι Πειραιώτες είδαν ακόμη μια χρονιά το όνειρο της ανόδου να σβήνει καθώς και την επόμενη σεζόν θα είναι... πολίτες Γ΄εθνικής, αφού στην διαδικασία των πλέι οφ απέτυχαν. Από την άλλη η ομάδα της Αμαλιάδας στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έκανε ισάριθμα μεγάλα «διπλά» με Αήττητο και Εθνικό, αλλά και πάλι δεν ξέρει αν μπορεί να πανηγυρίσει την άνοδο στην Football League. Kι αυτό γιατί εκκρεμεί η απόφαση για τον αγώνα με τον Ηρόδοτο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, η τύχη του οποίου θα κριθεί εντός της εβδομάδας από τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ!

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ηρόδοτος - Αήττητος Σπάτων 0-1
Εθνικός - Αστέρας Αμαλιάδας 0-1

H BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αήττητος Σπάτων 11 (7-5)

2. Αστέρας Αμαλιάδας 9 (7-8)*

3. Εθνικός 6 (5-6)

4. Ηρόδοτος 4 (5-5)*

*Αστέρας Αμαλιάδας και Ηρόδοτος έχουν παιχνίδι λιγότερο, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση διακόπηκε λόγω επεισοδίων στο ημίχρονο και η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα από την ΕΠΟ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα