Στην Football League ο Αήττητος Σπάτων! (vid)

Gazzetta team
Στην Football League ο Αήττητος Σπάτων! (vid)

bet365

Μεθυσμένη πολιτεία τα Σπάτα που από το απόγευμα της Κυριακής, πανηγυρίζουν την άνοδο του Αήττητου στην Football League μετά το τεράστιο διπλό στην Κρήτη επί του Ηροδότου!

Ο Αήττητος που οδηγούσε την... κούρσα στην βαθμολογία του 2ου ομίλου των πλέι οφ της Γ΄εθνικής πήρε την σπουδαία νίκη που του έδωσε την πρώτη θέση και παράλληλα το πρώτο από τα 2 εισιτήρια της ανόδου. Ο Ηρόδοτος αν κι έπαιζε στην έδρα του, παρά την βοήθεια των φίλων του ήταν κατώτερος των περιστάσεων κι έτσι το γκολ του Κωστόπουλου στο 76' έδωσε την νίκη με 1-0 για τον σύλλογο της Ανατολικής Αττικής! Η λήξη του αγώνα βρήκε την ομάδα των Σπάτων να πανηγυρίζει τον ιστορικό θρίαμβο ενώ ο Ηρόδοτος βλέπει το όνειρο να απομακρύνεται και θα παίξει την... τελευταία ζαριά στις δικαστικές αίθουσες περιμένοντας δικαίωση στην υπόθεση του αγώνα της Αμαλιάδας που διακόπηκε.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κουράκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Κανδηλάκης, Μπαλάφας, Κασαπάκης (70' Γαρεφαλλάκης), Αργκιλέσι (81' Φουκαράκης), Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος (86' Παπαδάκης), Μωραΐτης, Ετόφ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Μιχελής, Μουστάκης, Τσέπας, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κολλαράς, Καλογερής (86' Βιδάλης), Κατσικογιάννης (57' Ηρακλής), Κρητικός, Τσιλιγκίρης (92' Μαραθιανός), Φαρινόλα (79' Νικλητσιώτης)

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής

Ηρόδοτος - Αήττητος Σπάτων 0-1
Εθνικός - Αστέρας Αμαλιάδας 0-1

Δεύτερος όμιλος

1. Αήττητος Σπάτων 11 (7-5)
2. Αστέρας Αμαλιάδας
9 (7-8)*
3. Εθνικός 6 (5-6)
4. Ηρόδοτος 4 (5-5)*

*Αστέρας Αμαλιάδας και Ηρόδοτος έχουν παιχνίδι λιγότερο, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση διακόπηκε λόγω επεισοδίων στο ημίχρονο και η τύχη της αναμέτρησης θα κριθεί την επόμενη εβδομάδα από την ΕΠΟ.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα