Κατσικοκέρης: «Αφιερώνουμε τη νικη στον K. Κατσούλη και στον πρόεδρο μας»

Κατσικοκέρης: «Αφιερώνουμε τη νικη στον K. Κατσούλη και στον πρόεδρο μας»

Κατσικοκέρης: «Αφιερώνουμε τη νικη στον K. Κατσούλη και στον πρόεδρο μας»

Ο αρχηγός του Εθνικού μετά το σημαντικό γκολ που πέτυχε έκανε δηλώσεις αφιερώνοντας τη νίκη στον πρόεδρο του συλλόγοτ.

Ηταν γι' ακόμα ένα ματς ο πρωταγωνιστής του Εθνικού. Ο λόγος για τον Νίκο Κατσικοκέρη ο οποίος σημείωσε ακόμα ένα σημαντικό γκολ και πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στον Ηρόδοτο και πλέον κρατάει την τύχει στα χέρια του ο Εθνικός ο οποίος με νίκη την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Αστέρα Αμαλιάδας θ' ανέβει στην Football League. Ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα αφιέρωσε τη νίκη στον πρόεδρο της ομάδας.

«Ανάμεικτα τα συναισθήματα που έχω. Θελω να πω πολλά μπράβο στους συμπαίκτες μου γιατί μόνο εμείς ξέρουμε τι έχουμε τραβήξει. Είμαστε όμως μια γροθιά και έχουμε τη στήριξη του κοσμου που κάθε Κυριακή μας ακολουθεί.

Αφιερώνουμε τη νίκη σε δυο ανθρωπους. Τον Κώστα Κατσούλη και στον πρόεδρο μας που… ματώνει πραγματικά. Είναι δίπλα μας από την πρώτη ημέρα.

Θα συνεχίσουμε να τα δώσουμε όλα στο τελευταίο ματς. Πιστεύω ο Εθνικός αποτελεί μαι μεγάλη ομάδα. Το ζω φέτος αυτό και ο Εθνικός πρέπει να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Είναι η ευκαιρία φέτος.

Θέλω να πω καλή συνέχεια στον Ηρόδοτο. Μια ομάδα πο διαθέτει διοίκηση, προπονητή και παίκτες που… ματώνουν για την ομάδα και γι αυτό έχει φτάσει τόσο ψηλα. Πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι γιατί τα παιχνίδια κερδίζονται στα γήπεδα και όχι στα αποδυτήρια»

Best of internet