ΝΠΣ Βόλος-Ηρακλής 2-2

ΝΠΣ Βόλος-Ηρακλής 2-2

Gazzetta team
ΝΠΣ Βόλος-Ηρακλής 2-2

bet365

Βόλος και Ηρακλής είχαν εξσφαλίσει την άνοδό τους στην Football League και στο ματς που παιζόταν η πρωτιά του ομίλου ο «Γηραιός» την εξασφάλισε μετά το τελικό 2-2.

Υπήρχε κίνητρο. Παρά το γεγονός ότι τόσο ο Βόλος όσο και ο Ηρακλής είχαν εξασφαλίσει την άνοδό τους, εντούτοις παιζόταν η πρωτιά του ομίλου. Για λόγους πρεστίζ. Το τελικό 2-2 ήταν χορταστικό για τον κόσμο όμως έκανε στον Ηρακλή ο οποίος έμεινε στην πρώτη θέση!

Ο Γιούδας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 16' μετά από μια μακρινή σέντρα σουτ που επιχείρησε (λάθος εκτίμηση του Γιούδα), αλλά ο Ηρακλής ισοφάρισε με τον Παναγιωτούδη στο 26'. Ο Μάντζης έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Βόλο στο 55' με ωραίο πλασέ όμως στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης ο Ηρακλής βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Πτηνόπουλο!

Οι συνθέσεις:
ΝΠΣ Βόλος: Μπουργάνης, Ντεντάκης, Ουνγιαλίδης (74΄ Ζέρης), Γκαλίτσιος, Μελισσόπουλος (68΄ Ντόσης), Πέντα, Καμπαγιέρο, Μάντζης (85΄ Πιαστόπουλος), Πίτου, Ηλιόπουλος (90΄Μηλιώτης)
Ηρακλής: Γιούδας, Ρεβυθόπουλος, Κουρέλλας, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κωστούλας (85΄ Γιαννίτσης), Ντε Σμεντ (69΄Πτηνόπουλος), Παναγιωτούδης, Μεντί (58΄Ρόβας) , Αμαραντίδης (76΄ Παπαδόπουλος), Καζναφέρης

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα