Σε βίντεο η στιγμή της επίθεσης στους παίκτες του Ηροδότου

ΘΛΙΒΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε βίντεο η στιγμή της επίθεσης στους παίκτες του Ηροδότου

Σε βίντεο η στιγμή της επίθεσης στους παίκτες του Ηροδότου

Μετά τις φωτογραφίες από το Αστέρας Αμαλιάδας-Ηρόδοτος ήρθαν και τα βίντεο που δείχνουν τα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Τραγικές στιγμές, που δεν αρμόζουν σε ποδοσφαιρικό αγώνα, έζησε η αποστολή του Ηρόδοτου, όπου ο προπονητής και οι παίκτες του Ηρόδοτου χτυπήθηκαν από οπαδούς του Αστέρα με αποτέλεσμα να μην ξεκινήσει ποτέ το δεύτερο ημίχρονο.

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωση μέσω Facebook ο σύλλογος, η αποστολή βρισκόταν ακόμα στο γήπεδο στις 22:00:

Αναλυτικά:

«Ώρα 22.00, η αποστολή του Ηροδότου βρίσκεται ακόμα στο γήπεδο της Αμαλιάδας, περιμένοντας να αφήσουν τον διαιτητή μα κλείσει το φύλλο του αγώνα. Ενός αγώνα που διακόπηκε μετά την εισβολή "φιλάθλων" του τοπικού ποδοσφαίρου και γενικευμένης σύρραξης μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Όλοι είδαμε μέσα από φωτογραφίες και βίντεο τι ακριβώς έγινε και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Η ομάδα μας όπως και στο πρώτο παιχνίδι στην Νέα Αλικαρνασσό, το οποίο κέρδισε ΚΑΘΑΡΑ και ΔΙΚΑΙΑ 3-0, έτσι και σήμερα με την παρουσία της στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλύτερη αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και όχι με οποιαδήποτε άλλο τρόπο που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν. 

Κλείνοντας, οφείλουμε να ενημερώσουμε όλο το φίλαθλο κόσμο ότι περιμέναμε μια αντάξια ανταπόδοση φιλοξενίας της μοναδικής κρητικής φιλοξενίας που έτυχε η ομάδα και η αποστολή της Αμαλιάδας, κάτι που τα γεγονότα μας διέψευσαν».

Best of internet