Στα μπαράζ ο Εθνικός, στο τοπικό η Ρόδος!

Στα μπαράζ ο Εθνικός, στο τοπικό η Ρόδος!

Στα μπαράζ ο Εθνικός, στο τοπικό η Ρόδος!

Το θρίλερ της τελευταίας αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό να παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Football League, την Ρόδο να υποβιβάζεται στο Α' τοπικό και τους Ασπρόπυργο, Ιωνικό να σώζονται.

Πραγματικά απολαυστικό ήταν το φινάλε του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής, όπως και αναμενόταν! Εκεί την Κυριακή είχαμε τρία παιχνίδια στα οποία θα κρινόταν παραμονή και είσοδος στα μπαράζ ανόδους.

Ο Εθνικός ήθελε ισοπαλία ή νίκη στη Ρόδο και κατάφερε στις καθυστερήσεις να πάρει το διπλό επικρατώντας με 0-1, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι τελείωσαν με 8 ποδοσφαιριστές! Το αποτέλεσμα αυτό έστειλε την ομάδα του Πειραιά στα μπαράζ ανόδου, καθώς προσπέρασε την Προοδευτική που είχε ρεπό και την Ρόδο στο τοπικό.

Αυτό γιατί, την ίδια ώρα ο Ιωνικός πέρασε από το Ζευγολατιό με αρκετό... ζόρι, με 1-2, ενώ ο Ασπρόπυργος με γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο πέρασε από το Κερατσίνι με το ίδιο σκορ μένοντας επίσης στην κατηγορία. Μετά απ' όλα αυτά τα αποτελέσματα λοιπόν, ο Εθνικός θα δώσει την μάχη του για άνοδο στη Football League στον νότιο όμιλο των μπαράζ, Ιωνικός και Ασπρόπυργος θα συναντηθούν και του χρόνου στη Γ' Εθνική, ενώ η ιστορική ομάδα της Ρόδου θα βρεθεί στο τοπικό πρωτάθλημα.

Best of internet