Ο Πέλοπας Κιάτου κατέβηκε με 9 ποδοσφαιριστές για μισό παιχνίδι στη Ρόδο!

Gazzetta team
Ο Πέλοπας Κιάτου κατέβηκε με 9 ποδοσφαιριστές για μισό παιχνίδι στη Ρόδο!

bet365

Ούτε έντεκα ποδοσφαιριστές δεν κατέβασε ο Πέλοπας Κιάτου στο παιχνίδι με τον Ιάλυσο στη Ρόδο, καθώς αγωνίστηκε με 9 παίκτες και δεν βγήκε ποτέ για το δεύτερο ημίχρονο!

Απίθανο κι όμως ελληνικό! Στο παιχνίδι του Ιάλυσου με τον Πέλοπα Κιάτου για τον έκτο όμιλο της Γ' Εθνικής, η ομάδα του Κιάτου που έχει υποβιβαστεί εδώ και καιρό στα τοπικά πρωταθλήματα, δεν κατάφερε να κατεβάσει όχι απλά 18άδα, αλλά ούτε εντεκάδα!

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Συγκεκριμένα, παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με 9 ποδοσφαιριστές και στο ημίχρονο έχανε 4-0 από τον Ιάλυσο. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να μην βγουν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην ολοκληρωθεί ποτέ...

Πηγή φωτογραφίας: xxsports.org

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα