Παπαδόπουλος: «Φέτος ο Ηρακλής είναι για ανώτερη κατηγορία»

Παπαδόπουλος: «Φέτος ο Ηρακλής είναι για ανώτερη κατηγορία»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Φέτος ο Ηρακλής είναι για ανώτερη κατηγορία»

bet365

Για την πορεία του Ηρακλή στη Γ' Εθνική μίλησε ο Βασίλης Παπαδόπουλος, όπως και για τον στόχο των play off.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Aθλητικό Metropolis 95,5 fm»:

Για την τελευταία νίκη κόντρα στην ΑΠΕΛ και αν έχει κλειδώσει η υπόθεση πρωτιά: «Είναι δύο ματς με όποιον και να παίζουμε πρέπει να είμαστε σοβαροί όπως και στο τελευταίο παιχνίδι για την επίτευξη του στόχου μας».

Για το αν έχει αλλάξει κάτι με το νέο προπονητή: «Και με τον προηγούμενο προπονητή δουλεύαμε καλά όπως και με τον τωρινό. Νομίζω ότι το ίδιο προσπαθούσαμε και με τον προηγούμενο προπονητή, το ίδιο κάνουμε και τώρα».

Για το αν σκέφτεται την διαδικασία των πλέι οφ: «Κυρίως παραμένουμε προσηλωμένοι στα δύο παιχνίδια που έρχονται. Στα πλέι οφ θα κριθεί από το ποιος το θέλει πιο πολύ. Όλοι θα είναι πρωταθλητές από τον όμιλό τους οπότε θα κριθεί στο πάθος και τη θέληση».

Για το αν ο Ηρακλής έχει τα στοιχεία για να βρεθεί στην Football League: «Σίγουρα τα έχει. Τα διαθέτουμε από την αρχή της χρονιάς αλλά πλέον σε μεγαλύτερο βαθμό. Υπάρχει εμπειρία από μεγαλύτερες κατηγορίες σε παίκτες, διοίκηση και προπονητή. Θεωρώ πως η ομάδα μας δεν είναι γι’ αυτή την κατηγορία».

Για τη βοήθεια του κόσμου: «Είναι ένα από τα βασικά κομμάτια της επιτυχίας. Μας δίνει ένταση, θέληση, πάθος, κίνητρο και προκαλεί άγχος και φόβο στους αντιπάλους μας. Μακάρι να συνεχίσουμε να τον έχουμε στο πλευρό μας και να έρχεται όλο και περισσότερος. Δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι μακάρι να συνεχίσουμε έτσι και να αυξηθεί ακόμα περισσότερο η αγάπη και η παρουσία του κόσμου».

Για το αν νιώθουν πίεση από τον κόσμο: «Όχι σε καμία περίπτωση. Αν νιώθεις πίεση, καλύτερα να μην βγαίνεις να παίζεις. Εμάς ο κόσμος μας δίνει ώθηση, μία εξτρά τρέλα, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Όταν παίζεις σε άδειο γήπεδο, είναι σαν να παίζεις φιλικό. Σ’ εμένα όπως και στους περισσότερους μας αρέσει».

Για το επίπεδο των υπόλοιπων ομάδων: «Υπάρχουν καλές ομάδες, υπάρχουν και χαμηλού επιπέδου ομάδες. Έχω δει μεμονωμένα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Θα πω πως το επίπεδο είναι μέτριο προς καλό στην φετινή κατηγορία».

Για το αν μπορεί ο Ηρακλής να σταθεί στις παραπάνω κατηγορίες:«Σίγουρα η ομάδα είναι για παραπάνω κατηγορία. Με την εμπειρία που διαθέτω και όσα έχω δει ο φετινός Ηρακλής είναι τουλάχιστον Football League, και θα μπορούσε και Super League με 1-2 προσθήκες».

Για τον Χρήστο Ρόβα: «Έχει χάρισμα στο να σκοράρει. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που έχει σημειώσει τόσα τέρματα. Χαίρομαι πολύ γι’ αυτόν προσωπικά αλλά και για όλη την ομάδα που την βοηθάει στην επίτευξη των στόχων της».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα