Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Ηρακλή από την ΑΠΕ Λαγκαδά

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Ηρακλή από την ΑΠΕ Λαγκαδά

Gazzetta team
Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Ηρακλή από την ΑΠΕ Λαγκαδά

bet365

Έντονα παράπονα από το διαιτητή του αγώνα με τον Ηρακλή έχει η ΑΠΕ Λαγκαδά, καθώς θεωρεί πως με τις αποφάσεις του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, εκδίδοντας μάλιστα και ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. της Α.Π.Ε. Λαγκαδά καταγγέλει και τον διαιτητή κύριο Μαλούτα αλλά και τον δεύτερο βοηθό κύριο Παπαδάκη που με τις αποφάσεις τους διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα Ηρακλής - Α.Π.Ε. Λαγκαδά που έγινε σήμερα 18-3-2018. Και για να προλάβουμε όσοι βιαστούν να μας χαρακτηρίσουν γραφικούς ότι το αποτέλεσμα είναι 3-0 σε βάρος μας να θυμήσουμε ότι αυτό διαμορφώθηκε με δύο γκολ στο 91' και στο 93'. Στο πρώτο ημίχρονο με το σκορ να είναι στο 0-0 πεντακάθαρο πέναλντι στον επιθετικό μας Στεφανίδη δόθηκε επιθετικό φάουλ από τον κύριο Μαλούτα και στο 45' πάλι ο Στεφανίδης ενώ φεύγει από κανονική θέση και βγαίνει τετ-α-τετ ο κύριος Παπαδάκης τον υποδυκνύει σε θέση offside τον παίκτη μας. Δύο αποφάσεις που αλλοιώνουν το αποτέλεσμα σε βάρος μας με τις υποδείξεις τους οι παραπάνω κύριοι. Υποτίθεται δηλαδή ορίστηκαν αξιολογημένοι διαιτητές αλλά αποδεικνύεται ότι αυτό μόνο στα χαρτιά είναι και τίποτα παραπάνω. Δεν αντιλήφθηκαν μάλλον ότι όσο κρίσιμος ήταν ο αγώνας για τον Ηρακλή ήταν το ίδιο και για εμάς. Φέτος δεν είναι η πρώτη φορά που είμαστε στο ίδιο έργο θεατές και δεν μας εκπλήσσει πλέον το γεγονός αυτό αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της.

Στην βαθμολογική θέση που είμαστε ξέχωρα από δικά μας λάθη συνετέλεσαν και τα διαιτητικά όργια που έγιναν σε βάρος μας σε πολλούς αγώνες όπου μας στέρησαν πολλούς βαθμούς. Σε 26 αγώνες έως τώρα υπέρ μας έχει καταλογιστεί μόλις ένα πέναλντι στην δεύτερη αγωνιστική. Και είναι αυτό που μας κάνει να αναρωτιόμαστε μήπως έχει αποφασιστεί να υποβιβαστεί η ομάδα μας όπως και να έχει; Την απάντηση θα την ξέρουμε σίγουρα σε δεκαπέντε μέρες που τελειώνει το πρωτάθλημα .

Τελειώνοντας να ευχαριστήσουμε τους κύριους Μελτζανιδη (Ημαθίας), Τζουμαλακη (Σερρών),Τρακαλιανη (Σερρών),Μαλουτα (Ημαθίας),Τζαμουτζαντωνη (Χίου), Δραγούση (Κιλκίς) δύο φορές, που με τις αποφάσεις τους μας έφεραν στην βαθμολογική θέση αυτή. Καλή σταδιοδρομία στην super league καθώς εκτέλεσαν με επιτυχία τις αποστολές τους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα