Ντάγκας: «Παίκτες και προπονητής με μεγάλα... καρύδια»

Ντάγκας: «Παίκτες και προπονητής με μεγάλα... καρύδια»

Ντάγκας: «Παίκτες και προπονητής με μεγάλα... καρύδια»

bet365

Ο γενικός αρχηγός της Προοδευτικής, Βαγγέλης Ντάγκας, μέσω γραπτής του δήλωσης απολογείται για το ότι τελευταία, λόγω προσωπικών του θεμάτων δεν είναι τόσο κοντά όσο θα ήθελε στην ομάδα και παράλληλα ζητάει σεβασμό απ' όλους στον Λουκά Καραδήμο και στους παίκτες του.

Η δήλωση του Βαγγέλη Ντάγκα στο gazzetta.gr:

«Ζητώ συγγνώμη απ όλα τα παιδιά. Εδώ και ένα μήνα περίπου λόγο αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στα δικά μου γήπεδα και στις δικές μου ακαδημίες που διατηρώ στην Σαλαμίνα δεν μπορώ να βρίσκομαι στις περισσότερες προπονήσεις της ομάδας όπως θα ήθελα και θα έπρεπε. Με στενοχωρεί πάρα πολύ το γεγονός πως τα παιδιά και ο προπονητής δεν έχουν την ενημέρωση και την επικοινωνία με έναν εκπρόσωπο της ομάδας και πολλές φορές βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να "ψάχνονται" για το οτιδήποτε. Ζητώ μια μεγάλη συγγνώμη ξανά απ όλα τα παιδιά και θέλω να τονίσω πως οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές κι ο προπονητής έχουν μεγάλα καρύδια, απαιτείται τεράστιος σεβασμός απ όλους μας».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα