Βαφειάδης: «Όλες οι κινήσεις έγιναν για το καλό του Ηρακλή»

Βαφειάδης: «Όλες οι κινήσεις έγιναν για το καλό του Ηρακλή»

Gazzetta team
Βαφειάδης: «Όλες οι κινήσεις έγιναν για το καλό του Ηρακλή»

bet365

Ο υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος του Ηρακλή, μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις τελευταίες κινήσεις του Ηρακλή: Όλα όσα γίνονται, συμβαίνουν για το καλό του Ηρακλή. Εμείς δεν στεκόμαστε σε πρόσωπα, αλλά και εμείς δεν είμαστε κάτι περισσότερο από απλούς υπηρέτες του Ηρακλή. Το συμβούλιο έκρινε χρήσιμο να προβούμε σε κάποιες αλλαγές, όπως η αλλαγή προπονητή. Φυσικά αυτή η απόφαση δεν ήταν εύκολη και ευχαριστούμε τον κ. Αναστασιάδη για όσα προσέφερε στο σύλλογο. Από εκεί και πέρα λύσαμε τη συνεργασία μας με τον Αντώνη Αθανασίου και πάλι με γνώμονα το συμφέρον και το καλό της ομάδας, χωρίς ωστόσο να παραγνωρίζουμε τα όσα προσέφερε. Σε αυτήν την κατεύθυνση έγινε και η μεταγραφή του Καζναφέρη, από τη στιγμή που η ομάδα αποδυναμώθηκε μετά την αποχώρηση του Αθανασίου. Ο Καζναφέρης είναι ένας ποιοτικός και έμπειρος παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ. Όλες οι μεταγραφές που έγιναν τον χειμώνα θα μπορέσουν να παίξουν και στις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Για το αν ξεπεράστηκαν τα προβλήματα στο εσωτερικό της ομάδας:Πιστεύω πως έγινε. Η διοίκηση προσφέρει τα πάντα στους ποδοσφαιριστές και δουλεύει με άκρως επαγγελματικούς τρόπους. Επίσης όσοι παίζουν με τη φανέλα του Ηρακλή θα πρέπει κι αυτοί να έχουν εντελώς επαγγελματική νοοτροπία. Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο σωματείο με 110 χρόνια ιστορία και όλοι αποτελούμε κομμάτι της συνέχειας της ιστορίας του συλλόγου.

Για τα κριτήρια με τα οποία έγινε η επιλογή του Μπαξεβάνου: Aν ο Ηρακλής καταφέρει να ανέβει, εμείς έχουμε τη διάθεση να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με το νέο προπονητή. Ο κ. Μπαξεβάνος έχει πολλές παραστάσεις από το Πρωτάθλημα της Football League εκεί όπου προσέφερε μεγάλο έργο. Εμείς είχαμε στα χέρια μας μία λίστα με ονόματα, αλλά κρίναμε ότι ο κ. Μπαξεβάνος είναι ο πιο κατάλληλος και γι’ αυτό συνεργαζόμαστε πλέον μαζί του. Επίσης είναι πολύ σοβαρός στα θέματα πειθαρχίας, ενώ είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος που του αρέσει η διαφάνεια σε όλους τους τομείς.

Για το αν είναι εφικτό να πάρει όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια ο Ηρακλής: Εμείς είμαστε ο Ηρακλής. Δεν θέλω να υποτιμήσω όλες τις υπόλοιπες ομάδες, αλλά αν εμείς είμαστε σοβαροί και με αυτό το ρόστερ που διαθέτουμε αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν, θα καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Για το αν η συνεργασία με την tipbet θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα: Κάθε ευρώ που μπαίνει στα ταμεία της ομάδας είναι κέρδος. Η συγκεκριμένη χορηγία είναι μία μεγάλη βοήθεια που ήρθε μέσω ομαδικής δουλειάς όλων των ανθρώπων της διοίκησης. Ο Ηρακλής πρέπει να είναι βιώσιμος και συνεπής στις υποχρεώσεις του. Αυτή η συνέπειά μας μας επιτρέπει άλλωστε να προσελκύουμε νέους χορηγούς. Κάθε βοήθεια είναι σημαντική γιατί έτσι θα βγει οικονομικά η χρονιά. Το πρόβλημα του Ηρακλή δεν ήταν ο ίδιος ο Ηρακλής, αλλά οι άνθρωποι που τον διαχειρίζονταν. Θα ήθελα φυσικά να ευχαριστήσω την οικογένεια Μπαλτίδη για την συνεργασία που επισυνάψαμε, αλλά και για την προσφορά τους να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και για τα επόμενα χρόνια, ώστε να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει.

Είμαστε σε καλό δρόμο. Τα προηγούμενα χρόνια ο κόσμος του Ηρακλή ήθελε να ακούει για ποδόσφαιρο, αλλά τα οικονομικά και διοικητικά επίπεδα επισκίαζαν όλα τα υπόλοιπα. Όσο ο κόσμος βλέπει αυτή την προσπάθεια, είμαι σίγουρος πως θα επιστρέψει κοντά μας και έτσι όλοι μαζί θα πάμε τον Ηρακλή εκεί όπου ανήκει αισιοδοξώντας για ένα καλύτερο αύριο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα