Τουτζιάρης:«Στόχος η άνοδος, δεν μετράνε πρόσωπα»

Τουτζιάρης:«Στόχος η άνοδος, δεν μετράνε πρόσωπα»

Gazzetta team
Τουτζιάρης:«Στόχος η άνοδος, δεν μετράνε πρόσωπα»

bet365

Ο Φάνης Τουτζιάρης, μέλος της διοικούσας επιτροπής του Ηρακλή, μίλησε για την απόφαση αλλαγής προπονητή στον Γηραιό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Fair Play 96,1:

Για τον Σάκη Αναστασιάδη: «Δεν υπήρχε κανένα θέμα με τον προπονητή, όμως είδαμε ότι με αυτή την ήττα πάει να χαλάσει όλο το οικοδόμημα. Ο στόχος είναι η ομάδα να ανεβεί κατηγορία, δε μετράνε πρόσωπα. Δεν είναι θέμα αντιδράσεων, ο Αναστασιάδης είναι παλιός παίκτης του Ηρακλή και δεν έχουμε κανένα παράπονο. Απλά έπρεπε κάτι να γίνει, δε χρειάζεται να συζητάμε για το χθες. Πλέον πρέπει να είμαστε όλοι μαζί στο γήπεδο, ώστε να συμβάλλουμε στο στόχο της ανόδου».

Για τον Σπύρο Μπαξεβάνο, που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «κυανολεύκων»: «Τον ξέρω κι από παλιά, που παίζαμε μπάλα μαζί. Πρόκειται για ένα άψογο παιδί και έναν καλό προπονητή. Νομίζω ότι το ματς με τον Μακεδονικό ήταν μία κακή παρένθεση. Δε μένουμε στη διαιτησία, ήταν μία κακή εμφάνιση σε αυτό το ματς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: «Πιστεύουμε στην ομάδα, πήγαινε πολύ καλά πριν από αυτό το άτυχο αποτέλεσμα. Μας μένουν έξι τελικοί και θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας. Δεν επιδιώκουμε τίποτε άλλο πέρα από τη νίκη σε κάθε ματς, είτε ο αντίπαλος είναι το Παλαιοχώρι είτε ο καθένας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα