Μακεδονικός-Ηρακλής 1-0

Μακεδονικός-Ηρακλής 1-0

Gazzetta team
Μακεδονικός-Ηρακλής 1-0

bet365

Ο «Γηραίος» γνώρισε την ήττα στην έδρα του Μακεδονικού (1-0) και σε συνδυασμό με τη νίκη του Αρη Παλαιοχωρίου έπεσε στη δεύτερη θέση...

Ηθελε τη νίκη για να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ομως ο Ηρακλής γνώρισε την ήττα στην έδρα του Μακεδονικού με 1-0 και πλέον βρίσκεται στην δεύτερη θέση μιας και ο Αρης Παλαιοχωρίου πήρε το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 34' με την κεφαλιά του Αντωνιάδη στο πρώτο κακό ημίχρονο του αγώνα και κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ μέχρι το τέλος.

Ο Ηρακλής έχει παράπονα από την διαιτησία για το γκολ που ακυρώθηκε στο 37' (ως επιθετικό φάουλ) αλλά και για πέναλτι που δε δόθηκε στον Ρόβα στο 52'.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι συνθέσεις:
Μακεδονικός: Γουμάγιας, Τουμανίδης, Τσουκάνης, Αντωνιάδης (78' Βόσδου), Τσιαμπάζης, Ζαφειρίδης (82' Καπτιέφ), Λύρας, Γαρύφαλος, Μούσα (67' Στασινόπουλος), Διαμαντίδης, Παπαποστόλου
Ηρακλής: Βοσνιάδης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Αθανασίου Α., Ρόβας, Παναγιωτίδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος (71' Μεντί), Κωστούλας (80' Αμαραντίδης)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα