Ρόβας ο... κανονιέρης της Γ' Εθνικής με 21 γκολ (vids)

Ρόβας ο... κανονιέρης της Γ' Εθνικής με 21 γκολ (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ρόβας ο... κανονιέρης της Γ' Εθνικής με 21 γκολ (vids)

bet365

Τρομερή χρονιά για τον 23χρονο άσο του Ηρακλή, Χρήστο Ρόβα. Σπάει όλα τα... κοντέρ και τα... ρεκόρ με 21 γκολ στην Γ' Εθνική, οδηγώντας την ομάδα του στο come back στις επαγγελματικές κατηγορίες!
Ήταν 10 Οκτωβρίου όταν ο Ηρακλής ανακοίνωνε ακόμη μία προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό του. Ο λόγος για τον Χρήστο Ρόβα που στο άκουσμά του πολλοί μπορεί και να απόρησαν ποιός είναι αυτός...
Στα 23 του χρόνια ο μεσοεπιθετικός Χρήστος Ρόβας δεν μπορεί να πει κανείς ότι είχε πίσω του ένα ζηλευτό και μεγάλο βιογραφικό στο ποδοσφαιρικό στερέωμα, φαινόταν όμως ότι διέθετε το χάρισμα του σκόρερ. Ξεκίνησε από την Ακαδημία του Πανσερραϊκού και μετά αγωνίστηκε στον Εθνικό Σιδηροκάστρου. Τα 20 γκολ σε δύο χρόνια τον οδήγησαν στον Παναξιακό (8 γκολ) και μετά στον Γιούχτα (10 γκολ). Το 2015 μεταπήδησε στον Ιωνικό όπου πέτυχε ακόμη οκτώ τέρματα για να παίξει μετά σε Απόλλωνα Πόντου και Ερμή Ζωνιανών. Ο Ρόβας με το... καλημέρα έκανε το ξεπέταγμά του στον Ηρακλή. Ήταν 14 Νοεμβρίου του 2017 όταν είχε ήδη πετύχει πέντε τέρματα! Όπως σημείωναν σχετικά από τότε τα ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης ο Ρόβας σε εκείνο το χρονικό διάστημα είχε καταφέρει να βάλει σχεδόν τα μισά τέρματα της ομάδας του (σ.σ. έντεκα μέχρι τότε) μετά από οκτώ αναμετρήσεις σε μόλις έξι συμμετοχές με την κυανόλευκη φανέλα! Είχε ένα ποσοστό δηλαδή 45%.
Φτάσαμε 5 Φλεβάρη και ο Ρόβας είχε σκοράρει 19 φορές. Δεν σταματάει όμως εκεί. Με άλλα 2 γκολ στο ματς με τον ΑΟ Καρδίας τα έκανε 21! Ένας... κανονιέρης με τα όλα του στην Γ' Εθνική. Δείτε στην Gallery γκολ του με τον Ηρακλή αλλά και τέρματα με παλαιότερές του ομάδες και ενώ έχει σκοράρει και κατά της ΑΕΚ.
 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα