Ντάγκας στο gazzetta.gr: «Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, δεν φοβόμαστε κανέναν»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ντάγκας στο gazzetta.gr: «Αν παίξουμε όπως ξέρουμε, δεν φοβόμαστε κανέναν»

bet365

Ο γενικός αρχηγός της Προοδευτικής, μέσω του gazzetta.gr, εύχεται να κυλήσουν όλα ομαλά με τον Εθνικό τονίζοντας πως αν οι «βυσσινί» παίξουν όπως ξέρουν δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Μεγάλες εκπλήξεις* κάθε μέρα στο Ζωντανό Καζίνο! (21+) * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μεγάλο ντέρμπι στν 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής αυτό το Σάββατο (3/2, 15:00) με τον Εθνικό να υποδέχεται την Προοδευτική στην Καλλιθέα.

Η ομάδα του Πειραιά είναι πρώτη με 26 βαθμούς ενώ οι «βυσσινί» έχουν 25 όντας στη 2η θέση.

Ο γενικός αρχηγός της ομάδας του Κορυδαλλού, μέσω του gazzetta.gr, στέλνει το δικό του μήνυμα για το εν λόγω ντέρμπι και εύχεται όλα να κυλήσουν ομαλά.

«Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα, ίσως, στις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Ο πρώτος στόχος είναι να κυλήσουν όλα ομαλά εντός και εκτός γηπέδου. Πιστεύω πολύ στα παιδιά και στον προπονητή μας. Αν βγάλουν αυτό που ξέρουν μέσα στο γήπεδο και είναι έτοιμοι και σοβαροί, δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Καλή επιτυχία στην Πρόο μας!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα