Ντάγκας στο gazzetta.gr: «Η Προοδευτική έχει ομάδα, οι άλλοι... άκρες»

Ντάγκας στο gazzetta.gr: «Η Προοδευτική έχει ομάδα, οι άλλοι... άκρες»

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Ντάγκας στο gazzetta.gr: «Η Προοδευτική έχει ομάδα, οι άλλοι... άκρες»

bet365

Ο γενικός αρχηγός της Προοδευτικής, μιλάει στο gazzetta.gr για τα παράπονα που έχει η Προοδευτική μετά το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου...

Έντονα παράπονα από την διαιτησία έχει για δεύτερη σερί αγωνιστική η Προοδευτική. Στο παιχνίδι με τον Διαγόρα, δεν μέτρησε γκολ στο 91', με τους ανθρώπους της «Προο» να θεωρούν πως είναι καθαρό κι ό,τι δεν υπάρχει οφσάιντ.

Το gazzetta.gr, επικοινώνησε με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Βαγγέλη Ντάγκα, ο οποίος εξέφρασε τα παράπονα των γηπεδούχων, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με τον Εθνικό που ακολουθεί, τονίζοντας πως η Προοδευτική έχει το καλύτερο ρόστερ στον όμιλο.

Καλησπέρα Βαγγέλη, η Προοδευτική έχει αρκετά παράπονα από την διαιτησία του αγώνα με τον Διαγόρα, θα ήθελες να κάνεις κάποιο σχόλιο;

«Εμείς έχουμε ομάδα... Οι άλλοι έχουν τις άκρες. Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την μέχρι πορεία της και εύχομαι τα παιδιά να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και διάθεση παρόλα τα εμπόδια που μας βάζουν. Η Προοδευτική θα συνεχίζει να παλεύει όλα τα παιχνίδια εντός των γηπέδων εκεί που άλλες ομάδες δεν μπορούν να την νικήσουν».

Ακολουθεί νέο ντέρμπι κόντρα στον Εθνικό, είναι... τελικός για την Προοδευτική;

«Το παιχνίδι με τον εθνικό έχει χαρακτήρα τελικού. Μας έχουν πείσμωσα όλα αυτά που τραβάει η ομάδα μας και θεωρώ υποχρέωση όλων των παιδιών να δείξουν το κατάλληλο αγωνιστικό πρόσωπο και τον Προοδευτικάνικο τσαμπουκα και να καθαρίσουμε τον αγώνα».

Θα έρθει η άνοδος για την Προοδευτική;

«Θεωρώ πως η καλύτερη ομάδα είναι η προοδευτική και στο τέλος θα πανηγυρίσουμε την άνοδο».

Μάλιστα, η Προοδευτική εξέδωσε κι ανακοίνωση για την διαιτησία της αναμέτρησης, στην οποία τονίζει:

«Προς άπαντες υπεύθυνους του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Εάν νομίζετε ότι με αυτά τα αίσχη που κάνετε κερδίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο, τότε να το χαίρεστε. Εμείς δεν μπορούμε να συνυπάρξουμε μαζί σας. Έχουμε δώσει το αίμα μας, τα λεφτά μας, τον ιδρώτα μας και πολλές ώρες από την ζωή μας. Για να βλέπουμε; Τα αίσχη σας;

Πάρτε για άλλη μια φορά το βίντεο του αγώνα και απολαύστε το χειρουργείο που μας κάνατε. Ντροπή σας. Πείτε μας από τώρα ποιος θέλετε να ανέβει, να μην χαλάμε τσάμπα τον ιδρώτα μας. Στα τελευταία τρία χρόνια η Προοδευτική έκανε πολύ σοβαρά βήματα ως προς τη βία στα γήπεδα και καταφέραμε να κάνουμε το γήπεδό μας... κολέγιο Αθηνών! Μάλλον δεν σας αρέσει αυτό. Εσείς δείχνετε ότι θέλετε το αντίθετο. Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι το καταφέρατε. Κάνατε τους φιλάθλους μας πάλι οπαδούς που σιχαίνονται το ποδόσφαιρο. Εμείς αυτό το πράγμα δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε. Το μόνο που σας λέμε είναι το εξής: Αφού κάνατε το πρωτάθλημα... mickey mouse, θα το κάνουμε κι εμείς! Την επόμενη φορά που θα έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από εσάς θα αποσύρουμε οριστικά την ομάδα από το πρωτάθλημα. Τουλάχιστον έτσι θα αποχωρήσουμε σαν άντρες αξιοπρεπώς και με ψηλά το κεφάλι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα