Ένσταση για το παιχνίδι με τον Ιωνικό η Προοδευτική

Ένσταση για το παιχνίδι με τον Ιωνικό η Προοδευτική

Ένσταση για το παιχνίδι με τον Ιωνικό η Προοδευτική

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό στα χαρτιά διεκδικεί η Προοδευτική, η οποία κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους της αναμέτρησης! 

Στην αντεπίθεση περνά η διοίκηση της Προοδευτικής για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ιωνικό το Σάββατο. Οι Κορυδαλλιώτες, όπως γνωστοποίησαν με ανακοίνωση, κατέθεσαν ένσταση για το κύρος της αναμέτρησης θεωρώντας πως έπρεπε να διακοπεί οριστικά στο 63ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο ρέφερι δέχτηκε μπουκάλι στο κεφάλι, ενώ στο γήπεδο έπεσαν μια κροτίδα και μια φωτοβολίδα και είναι σίγουροι πως θα δικαιωθούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση της Προοδευτικής ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι σήμερα κατατέθηκε στην ΕΠΟ από το νομικό επιτελείο μας ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τον Ιωνικό. 

Βάση των αδιάσειστων στοιχείων που έχουμε στην διάθεση μας (Φ.Α., έκθεση παρατηρητών, εκθέσεις της αστυνομίας, της ΔΕΑΒ- Γ.Γ.Α, ιατρικές γνωματεύσεις και κυρίως το βίντεο του ματς) οι νομικοί μας διαβεβαιώνουν ότι η δικαίωση της Προοδευτικής είναι δεδομένη. 

Ωστόσο μπροστά μας έχουμε το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου που είναι δύσκολο και κρίσιμο, θέλουμε την νίκη και ζητάμε την συμπαράσταση του φίλαθλου κόσμου μας, αποφεύγοντας κάθε τι που μπορεί να βάλει σε κινδύνους την προσπάθεια μας».

Best of internet