«Ροπαλιά» κορυφής ο Ηρακλής

«Ροπαλιά» κορυφής ο Ηρακλής

Gazzetta team
«Ροπαλιά» κορυφής ο Ηρακλής

bet365

Ο Ηρακλής συνέχισε το νικηφόρο σερί του στο Καυτανζόγλειο, αφού επικράτησε με 2-0 του Φίλιππου Αλεξάνδρειας για τη 14η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Τη δεύτερή του νίκη μέσα στην εβδομάδα πέτυχε ο Ηρακλής, αφού μετά το 3-1 επί του Άρη Παλαιοχωρίου την περασμένη Τετάρτη, κέρδισε και τον Φίλιππο Αλεξάνδρειας. Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα ο Γηραιός έπιασε την ομάδα του Παλαιοχωρίου στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου.

Ο Ηρακλής μπήκε δυνατά στο παιχνίδι έχοντας δοκάρι μόλις στο 9ο λεπτό με σουτ του Πτηνόπουλου. Ο Φίλιππος ισοφάρισε τις ευκαιρίες στο 35' με τον Βοσνιάδη να σταματά το πλασέ του Δαδάκου. Οι γηπεδούχοι έχασαν ακόμη μια ευκαιρία στο 42', αλλά ο Καρακούτσης σταμάτησε την κεφαλιά του Καστριτσέα.

Προσφορά-έκπληξη* σε περιμένει, ποντάροντας στο Γιουβέντους - Ιντερ! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στο δεύτερο μέρος ο Ηρακλής ευτύχισε να προηγηθεί στο 49' με τον Ρόβα. Λίγα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0, σφραγίζοντας τη νίκη των κυανόλευκων.

Ενδεκάδες:

Ηρακλής: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π., Ρόβας, Υφαντίδης, Πτηνόπουλος, Παπαδόπουλος

Φίλιππος Αλεξάνδρειας: Καρακούτσης, Πιπιλιάρης, Κωτσιόπουλος, Πέικος, Αργυρίου, Καρατζάογλου, Αβραμόπουλος, Σκλιοπίδης, Σκοπελίτης, Μυλωνάς, Μπενίσκος

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα