Βαφειάδης: «Ο Ηρακλής θα διεκδικήσει ό,τι του ανήκει παρά τις μεθοδεύσεις»

Βαφειάδης: «Ο Ηρακλής θα διεκδικήσει ό,τι του ανήκει παρά τις μεθοδεύσεις»

Βαφειάδης: «Ο Ηρακλής θα διεκδικήσει ό,τι του ανήκει παρά τις μεθοδεύσεις»

Για τις συζητήσεις περί αλλαγής της νομοθεσίας που έριξε τον Ηρακλή στη Γ' Εθνική, αλλά ενδέχεται να κρατήσει τον Παναθηναϊκό, μίλησε ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου, Νίκος Βαφειάδης.  

Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Γηραιού φιλοξενήθηκε στον Metropolis 95.5, όπου τόνισε πως ο Ηρακλής θα περιμένει τις τελικές αποφάσεις ώστε να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν. 

Αμιάν – Μονακό με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Μπαλντέ σημειώσει το πρώτο τέρμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Το 2011 ο Ηρακλής θυσιάστηκε και αμέσως την επόμενη χρονιά άλλαξε η νομοθεσία και μόλις ο Ηρακλής ξανανέβηκε ίσχυσε ξανά η συγκεκριμένη νομοθεσία και μόλις έπεσε προσπαθούν να την αλλάξουν καταλαβαίνει και ο πιο απλός άνθρωπος ότι αυτό που ενοχλούσε ήταν ο Ηρακλής.

Γιατί δεν φρόντισε να πάει σε κάποιο από τα άρματα τα οποία αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν και ήταν μόνος του κατάφεραν να τον περιθωριοποιήσουν και να τον εκτελέσουν. Τώρα όμως είναι ο Παναθηναϊκός.

Επειδή καταλαβαίνουν ότι το πρωτάθλημα δεν το βλέπουν ούτε οι ίδιοι και επειδή η NOVA τους είπε ότι το πρωτάθλημα δε γίνεται στις δικαστικές αίθουσες και να είναι το δεύτερο πιο αναξιόπιστο στην Ευρώπη και ότι θα τους κόψει τα χρήματα εάν πέσει ο Παναθηναϊκός, καταλάβανε ότι το να καταστρέφεις μια ομάδα και να τη διαλύεις στέλνοντας την από την Α στην Γ Εθνική δε βοηθάει το ποδόσφαιρο αλλά αντίθετα το καταστρέφει και χάνονται και χρήματα. Αρχίζουν αυτές οι μεθοδευμένες καταστάσεις για να μην χάσουν λεφτά.

Το πρόβλημα είναι ότι ο κόσμος τους έχει καταλάβει. Οι ίδιοι οι παράγοντες που απαρτίζουν τον συνεταιρισμό αυτό βλέπουν ότι θα πέσει μια ομάδα που δεν πρέπει να πέσει, ο Παναθηναϊκός.

Παρακολουθούμε την υπόθεση γιατί δεν μπορούμε να πράξουμε μέσω δημοσιευμάτων. Θα περιμένουμε την απόφαση και εάν υπάρχουν πράγματα που θα είναι εύκολα να τα προσβάλλουμε δε θα αφήσουμε τον Ηρακλή να μην διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν.

Οι νομοθεσίες θα πρέπει να ισχύσουν για όλους. Δεν μπορεί στη μέση της περιόδου να αλλάζουν ανάλογα με τον ποιον και γιατί βολεύει. Θα πρέπει να υπάρχουν ξεκάθαροι κανονισμοί που να ισχύουν από την αρχή έως το τέλος της χρονιάς».

Best of internet