«Αυτός ο Ηρακλής δεν έχει ταβάνι»

«Αυτός ο Ηρακλής δεν έχει ταβάνι»

Gazzetta team
«Αυτός ο Ηρακλής δεν έχει ταβάνι»

bet365

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον κόσμο του Ηρακλή που έδωσε δυναμικό παρόν στο ματς με τον ΑΟ Καρδίας, εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Ιδρυτικού Σωματείου.

Μοναδική προσφορά-έκπληξη σε περιμένει, ποντάροντας στο Β. Ιρλανδία – Ελβετία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Ταυτόχρονα ευχαρίστησαν την ομάδα της Καρδίας για την άριστη φιλοξενία, καλώντας τους φιλάθλους να γεμίσουν το Καυτανζόγλειο στο κυριακάτικο ματς κόντρα στον Μακεδονικό.

Η ανακοίνωση:

«Το Δ.Σ. του Ιδρυτικού Σωματείου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Α.Ο. Καρδίας για την άριστη φιλοξενία που του προσέφερε και να του ευχηθεί καλή σύνεχεια στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Επίσης να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που βρέθηκε εκεί και βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να φτάσει σε ακόμα μία νίκη σε ένα ακατάλληλο γήπεδο για να παιχθεί ποδόσφαιρο. Πλέον η ομάδα βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου και με παιχνίδι λιγότερο.

Χρέος όλων μας είναι να γεμίσουμε την Κυριακή το Καυτανζόγλειο ώστε να στηρίξουμε τα παιδιά αυτά και ηθικά αλλά και οικονομικά ώστε ο Ηρακλής να μπορέσει να πατήσει ακόμα πιο γερά στα πόδια του.

Αυτός ο Ηρακλής είναι ο δικός μας Ηρακλής... Είναι ο Ηρακλής από το δικό μας υστέρημα...και ο Ηρακλής αυτός δεν έχει ταβάνι».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα