«Η ενεργή συμμετοχή όλων είναι το οξυγόνο του Ηρακλή»

«Η ενεργή συμμετοχή όλων είναι το οξυγόνο του Ηρακλή»

«Η ενεργή συμμετοχή όλων είναι το οξυγόνο του Ηρακλή»

Κάλεσμα στον κόσμο του Ηρακλή να δώσει το παρόν στο κυριακάτικο ματς κόντρα στον Κιλκισιακό απηύθυνε, μέσω ανακοίνωσης, η διοίκηση του συλλόγου.  

Αϊνραχτ Φρ. – Βέρντερ Βρ. με επιστροφή στοιχήματος*, αν ο Χάλερ ανοίξει το σκορ.  *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Στην ανακοίνωση παρέχεται και ενημέρωση προς τις εταιρείες που επιθυμούν να διαφημιστούν στους εντός έδρας αγώνες του Γηραιού. 

Η ανακοίνωση:

«Στο πλαίσιο της ενημέρωσης αλλά και του καλέσματος για στήριξη εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε με την ενεργή συμμετοχή και των βετεράνων ποδοσφαιριστών, ενημερώνουμε την οικογένεια του Ηρακλή για την απόφαση του Δ.Σ. για την ενδυνάμωση του εγχειρήματος αλλά και του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει στις πλάτες του ορμώμενο από την άσβεστη αγάπη που τρέφει για τον Ηρακλή μας.

Αποφασίστηκε εκ μέρους του Δ.Σ. στα πλαίσια της φτηνής πολιτικής που εφαρμόσαμε και στα καρτελάκια διαρκείας να γίνει κάτι αντίστοιχο και με τις τιμές στις διαφημιστικές πινακίδες για τους εντός έδρας αγώνες και ως εκ τούτου ανακοινώνουμε ότι οι τιμές για τις διαφημιστικές πινακίδες τιμώνται στα 300 ευρώ χωρίς το κόστος κατασκευής για διαστάσεις 3μ. χ 1μ. και στα 500 ευρώ χωρίς το κόστος κατασκευής για διαστάσεις 6μ. χ 1μ. για όλο τον χρόνο.

Τέλος καλούμε όλο τον κόσμο του Ηρακλή στον Κυριακάτικο αγώνα της αγαπημένης μας ομάδος, να σταθεί δίπλα στην προσπάθεια που κάνει ώστε να πατήσει γερά στα πόδια της και να βρεθεί όλο και ποίο κοντά στο κυνήγι της προνομιούχο θέσης που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου.

Υ.Γ. Η ενεργή συμμετοχή όλων με διαρκείας και εισητήριο αλλά και η φυσική παρουσία στο γήπεδο είναι η κινητήριος δύναμη αλλά και το οξυγόνο στις δύσκολες στιγμές που περνάει ο αγαπημένος μας Ηρακλή».

Best of internet