Βαφειάδης: «Δεν έχουμε σχέση με τα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής»

Βαφειάδης: «Δεν έχουμε σχέση με τα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής»

Gazzetta team
Βαφειάδης: «Δεν έχουμε σχέση με τα χρέη της ΠΑΕ Ηρακλής»

bet365

Για το θέμα του προστίμου που επιβλήθηκε στην υπό διάλυση ΠΑΕ Ηρακλής, μίλησε ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου, Νίκος Βαφειάδης.

Ο πρόεδρος του Ιδρυτικού Σωματείου του Γηραίου φιλοξενήθηκε στον Metropolis 95.5, όπου τόνισε πως το πρόστιμο που επέβαλλε η ΕΠΟ αφορά την ΠΑΕ Ηρακλής του Σπύρου Παπαθανασάκη και όχι το ερασιτεχνικό σωματείο ΑΕΠ Ηρακλής που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική. Ταυτόχρονα, ανέφερε πως ο Ιδρυτικός βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων που τους οφείλονται χρήματα από την ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση:

Για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ΠΑΕ και το ότι με τα χρήματα αυτά θα μπορούσαν να είχαν πληρωθεί οι εργαζόμενοι: «Για το θέμα που έχετε να αναδείξει δεν θέλω να κάνω σχόλιο γιατί αφορά την ΠΑΕ Ηρακλής και όχι το ερασιτεχνικό σωματείο που παίζει στη Γ’ Εθνική. Μπορώ να καταλάβω ότι είναι ανήθικο και οι εργαζόμενοι πρέπει να πληρωθούν, όμως τα χρήματα αυτά δεν τα διεκδικούν από εμάς. Δεν έχουμε καμία σχέση με τα χρέη του Παπαθανασάκη. Μας αποστέλλουν άνθρωποι που έχουν λαμβάνειν από την ΠΑΕ του Παπαθανασάκη διάφορα έγγραφα, όμως, τους έχω πει ότι δεν θέλω ούτε καν να κοινοποιούνται σε εμάς. Εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908. Εξηγήσαμε σε όλους ότι εμείς είμαστε το ερασιτεχνικό σωματείο ΑΕΠ Ηρακλής 1908, το οποίο δεν οφείλει σε κανέναν τίποτα. Δημιουργήσαμε μια ομάδα από το πουθενά πλαισιώθηκε το δ.σ. από βετεράνους – σημαίες του συλλόγου. Αυτός ο Ηρακλής είναι πιο Ηρακλής από ποτέ».

Για το αν μπορεί να βοηθήσει ώστε να πληρωθούν οι εργαζόμενοι τα χρήματα που τους οφείλονται: «Εμείς είμαστε οι πρώτοι που φωνάζουμε ότι ο Παπαθανασάκης πρέπει να πληρώσει τα χρέη που δημιούργησε στην ΠΑΕ Ηρακλής. Το να ζητήσω εγώ λεφτά, τα οποία αφορούσαν την ΠΑΕ Ηρακλής και δεν τα πήρε επειδή δεσμεύθηκαν από την ΕΠΟ είναι κι αυτό ανήθικο. Επειδή προέρχομαι από το εργατικό κίνημα, είμαι μαζί τους και εφ’ όσον φτάσουν στα δικαστήρια θα έρθουμε κι εμείς ως μάρτυρες κατηγορίες εναντίον αυτού του ανθρώπου που κατέστρεψε τον Ηρακλή. Όμως, ως ερασιτεχνικό σωματείο θέλουμε να απεμπλακούμε τελείως από τη διοίκηση του Παπαθανασάκη και τις οφειλές του. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε εμείς είναι έναν Ηρακλή ο οποίος άρχισε να πατάει στα πόδια του. Οι ποδοσφαιριστές που έρχονται βλέπουν ότι δημιουργήθηκαν συνθήκες Α’ Εθνικής, η Μίκρα απέκτησε ζωή. Κι όλα αυτά, με θυσίες προσωπικές του καθενός, γιατί κανείς μας δεν παίρνει μισθό γι’ αυτό που κάνει. Όλοι βάζουν λεφτά. Και ο κόσμος πρέπει να είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα. Ούτε για ένα ευρώ δεν θα υπάρχει σκιά για το πού πήγε. Ανά δύο μήνες θα μιλάμε με ονοματεπώνυμα. Για το ζήτημα που θίγεται με τους εργαζόμενους, είμαστε 100% στο πλευρό τους και όσοι έχασαν λεφτά από αυτόν να τα πάρουν μέχρι τελευταίας δεκάρας».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα