Ασταμάτητος ο ΝΠΣ Βόλος, νίκη και για Παναρκαδικό

Gazzetta team
Ασταμάτητος ο ΝΠΣ Βόλος, νίκη και για Παναρκαδικό

bet365

Στα δύο ματς που είχαμε το Σάββατο για την Γ' Εθνική, ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε 2-1 της Θήβας, ενώ ο Παναρκαδικός κέρδισε 2-0 την Αχαϊκή.

Με δύο παιχνίδια άνοιξε η αυλαία της 4ης και 5ης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική. Για την 5η αγωνιστική στον τέταρτο όμιλο (είχαμε την 4η μεσοβδόμαδα) ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε 2-1 της Θήβας.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Οι φιλοξενούμενοι, άνοιξαν το σκορ με τον Σίλβα στο 59', με τους Βολιώτες να επιστρέφουν στο ματς με τον Μάντζη στο 70' και να παίρνουν τη νίκη με τον Μηλιώτη στο 86'. Αυτή ήταν και η τέταρτη πέμπτη νίκη στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, η Αχαϊκή ηττήθηκε εκτός έδρας με 2-0 από τον Παναρκαδικό. Οι γηπεδούχοι, μπήκαν καλύτερα στην αναμέτρηση και είχαν δοκάρι στο 8' με τον Λυμπερόπουλο. Τελικά το 1-0 ήρθε στο δεύτερο μέρος....

Ο Λυμπερόπουλος με σουτ στη κίνηση στο 62' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ. Στο 68', ο Λυμπερόπουλος είχε δεύτερο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Νάτσης έκανε το τελικό 2-0.

Παναρκαδικός: Χότζις, Τσέκος, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν., Στρέμπας, Καδάς, Συρεγγέλας.

Aχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πατάπης, Κοκκίνης, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σαμπάνεϊ, Αναγνωστόπουλος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα