«Καμπάνα» 50.000 ευρώ στον Ηρακλή

«Καμπάνα» 50.000 ευρώ στον Ηρακλή

«Καμπάνα» 50.000 ευρώ στον Ηρακλή

Με πρόστιμο 50 χιλιάδων ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο Ηρακλής, λόγω της μη συμμετοχής του στον αγώνα της 1ης αγωνιστικής του κυπέλλου κόντρα στον ΟΦΗ. 

Προσφορά ημέρας σε περιμένει στο Ολυμπιακός – Μάλαγα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η απόφαση της Επιτροπής:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση την παρακάτω απόφαση αναφορικά με τη μη διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ ΟΦΗ-ΑΕΠ Ηρακλής για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης, ο οποίος ήταν να διεξαχθεί στις 21/9/2017 και ματαιώθηκε.

Αριθμός απόφασης 183/2017: Δικάζει παρισταμένης της εγκαλούμενης ΠΑΕ. Κηρύσσει πειθαρχικώς ελεγκτέα την ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΕΠ Ηρακλής» για την αναλυτικά περιγραφόμενη στο σκεπτικό της προκείμενης απόφασης πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ με την επωνυμία «ΑΕΠ Ηρακλής» τις ακόλουθες κυρώσεις: 

α) Της αυτόματης αποβολής από το πρωτάθλημα στο οποίο συμμετέχει και υποβιβάζεται στην κατώτερη κατηγορία, στην οποία δικαιούται να συμμετάσχει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, 

β) Της περιέλευσης του μεριδίου της από τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην ΕΠΟ, 

γ) Της τιμωρίας με αποκλεισμό από τους αγώνες των διασυλλογικών διοργανώσεων της UEFA για τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική περίοδο, και 

δ) Της χρηματικής ποινής πενήντα χιλιάδων ευρώ (50.000 €)».

Best of internet