Η... ροπαλιά ήρθε με την τρίτη για τον Ηρακλή! (pic,vid)

Η... ροπαλιά ήρθε με την τρίτη για τον Ηρακλή! (pic,vid)

Gazzetta team
Η... ροπαλιά ήρθε με την τρίτη για τον Ηρακλή! (pic,vid)

bet365

Τη πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από 2 ανεπιτυχή αποτελέσματα, πέτυχαν τα πιτσιρίκια του Ηρακλή που επικράτησαν σε ένα ματς γεμάτο ένταση με 2-1 επί του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων.

Ο Ηρακλής, με την... συνδρομή περίπου 400 φίλων του που βρέθηκαν στα Τρίκαλα Ημαθίας, μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ψάχνοντας το γκολ που θα του έδινε τον πρώτο λόγο για το ματς. Αφού χάθηκαν 2 ευκαιρίες, η... τρίτη ήταν και η τυχερή για τον Γηραιό. Ο Ρόβας έκανε στο 33' εξαιρετική ατομική ενέργεια κι αφού πέρασε και τον κίπερ Ρίζο του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν είχε πρόβλημα να ανοίξει το σκορ. Το 0-1 έδωσε ώθηση στους φιλοξενούμενους που προσπάθησαν να βρουν κι ένα δεύτερο γκολ που θα τους έφερνε αγκαλιά με την νίκη. Τελικά το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάτι άλλο αξιοσημείωτο.

Στην επανάληψη και πάλι ο «Ήρα» ήταν το αφεντικό του αγώνα, όμως κόντρα στη ροή και σε μια ανύποπτη φάση ήρθε το πέναλτι της ισοφάρισης για τον γηπεδούχο Μέγα Αλέξανδρο. Συγκεκριμένα στο 56' ο Αθανασίου γύρισε λανθασμένα στον τερματοφύλακα Γιούδα, ο Κίτσας πρόλαβε την μπάλα κι ανατράπηκε από τον πορτιέρο των φιλοξενούμενων.

Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα, ο παίκτης που το κέρδισε κι ισοφάρισε σε 1-1. Η εξέλιξη αυτή... σόκαρε τους νεαρούς παίκτες του Γηραιού που άργησαν να ξαναπάρουν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Όταν το έκαναν πίεσαν για να βρουν εκείνο το γκολ που θα τους έδινε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα της Γ΄εθνικής.

Τελικά η πίεση καρποφόρησε στο 87' όταν στο χέρι του Λάγδαρη αρχικά ο διαιτητής έδειξε φάουλ, αλλά ο βοηθός... του άλλαξε απόφαση. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Παναγιωτούδης και τα πιτσιρίκια του Ηρακλή πέτυχε μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-1 και παράλληλα πήραν το πρώτο τρίποντο στη σεζόν.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα