Νίκες με τεσσάρες για Νίκη και ΝΠΣ Βόλου

Νίκες με τεσσάρες για Νίκη και ΝΠΣ Βόλου

Gazzetta team
Νίκες με τεσσάρες για Νίκη και ΝΠΣ Βόλου

bet365

Άνετε επικρατήσεις για Νίκη Βόλου και ΝΠΣ Βόλου στα πρώτα παιχνίδια της τρίτης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική.

Η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής στη Γ' Εθνική άνοιξε με τις αναμετρήσεις της Νίκης Βόλου με τον Αχιλλέα Φαρσάλων και του ΝΠΣ Βόλου με την ΑΟ Σελλάνων. Η πρώτη, επικράτησε 4-1 όπως και η δεύτερη ομάδα του Βόλου με 4-1.

Το 1-0 για την Νίκη έκανε ο Γιακόβλεφ στο 46', ακολούθησε ο Μέτσει από τα 11 βήματα στο 53' που έκανε το 2-0, ενώ στο 57' ο ίδιος έγραψε και το 3-0. Στο 74', ο Αχιλλέας Φαρσάλων μείωσε με κεφαλιά του Οικόνομου, με τον Γιακόβλεφ στο 77' να διαμορφώνει το τελικό 4-1.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Τζήμας, Γενιτσαρίδης (84’ Λάιος), Μωυσίδης (87’ Ζιώγας), Καρτσαμπάς, Δημολιός, Βέργος, Ντόλγκι, Μέτσε, Γιάκοβλεφ, Μπάιριτς (63’ Ματθαίου), Γαρυφαλλόπουλος (78’ Βουρδάκης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Κουτσοκέρας, Καραμπούζης, Μάρκου (65’ Κατσανάκης), Κούλπας, Οικονόμου, Νεμπεγλέρας, Κόλα, Τλούπας (87’ Κομισόπουλος), Συράκος, Λόλας (85’ Καραμπίνας), Χατζής (63’ Κουρούμαλος).

Για τον ΝΠΣ Βόλου τώρα, το σκορ άνοιξε ο Ηλιόπουλος με κεφαλιά στο 17', το 2-0 έκανε ο Ντόσης στο 51', με τον Ηλιόπουλο και πάλι να διαμορφώνει το 3-0 στο 54'. Το... κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 66' ο Ντενάκη, διαμορφώνοντας το 4-0, πριν ο Μάττα κάνει το τελικό 4-1.

ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Πατσογιώργος, Ντεντάκης, Ντόσης, Δημόπουλος, Τζελίδης (52’ Ηλιάδης), Πιαστόπουλος, Μελισσόπουλος, Καμπαγέρο, Μάντζης, Πίτου Γκαρσία (71’ Μηλιώτης), Ηλιόπουλος (64’ Δεμηρτζόγλου).

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Γιάννης Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Τζάνης, Καραγκούνης, Αρχοντής, Κούρκουλας, Θεοδωρόπουλος (81’ Νικολάου), Μάττας, Δανιήλ (52’ Παπαδημητρόπουλος), Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Μαρούδας (68’ Μπακρατσάς).

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα