Ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με κάταγμα στο κρανίο (vid)

Gazzetta team
Ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με κάταγμα στο κρανίο (vid)

bet365

Με κάταγμα στο κρανίο, χωρίς να το γνωρίζει, αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Χαμαλάκης του Ατσαλένιου στο παιχνίδι κόντρα στο Αιγάλεω για τον 8ο Όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Στο 47o λεπτό του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ Παναγιώτης Χαμαλάκης συγκρούστηκε δυνατά στον αέρα με τον επιθετικό του Αιγάλεω Δημήτρη Βέρμπη, με αποτέλεσμα να χτυπήσουν τα κεφάλια τους.

Στην αρχή, πιο σοβαρός φάνηκε ο τραυματισμός του Βέρμπη, που λιποθύμισε και φάνηκε να έχει γυρίσει η γλώσσα του. Ο επιθετικός του Σίτι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, λίγες ώρες αργότερα πήρε εξιτήριο.

Ο Χαμαλάκης όμως, μετά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν, συνέχισε να αγωνίζεται για λίγο και μετά έγινε αλλαγή, καθώς δεν μπορούσε να συνεχίσει. Μετά το τέλος του αγώνα ο παίκτης πήγε στο σπίτι του, αλλά λίγες ώρες αργότερα, ένοιωσε δυνατή ζάλη. Οπότε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάταγμα στο κεφάλι και έχει και αιμάτωμα. Ο παίκτης αναμένεται να νοσηλευτεί μέχρι και την Πέμπτη.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα