Διαγόρας Ρόδου - Προοδευτική 1-0 (vid)

Διαγόρας Ρόδου - Προοδευτική 1-0 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Διαγόρας Ρόδου - Προοδευτική 1-0 (vid)

bet365

Νίκη πραγματικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο για τον Διαγόρα Ρόδου απέναντι στην Προοδευτική (1-0), με τέρμα του Σουάνη στο 95'! Δοκάρι είχε η Προοδευτική!

Απίστευτο φινάλε στο παιχνίδι του Διαγόρα Ρόδου με την Προοδευτική. Η ομάδα της Ρόδου, μετά το ρεπό στην πρεμιέρα, έδωσε το πρώτο της παιχνίδι για τον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, με αντίπαλο την ομάδα του Κορυδαλλού που προερχόταν από την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι επί του Ιωνικού. Οι γηπεδούχοι, ήταν αυτοί που κατάφεραν στο 95' να πάρουν τη νίκη με 1-0, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε πως θα λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Η ομάδα του Διαγόρα, ήταν πιο φρέσκια από την Προοδευτική η οποία είχε και ένα κουραστικό ταξίδι με πλοίο την Κυριακή. Αυτό φάνηκε από τα πρώτα λεπτά, με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο και να πιέζουν αναζητώντας το γκολ. Ωστόσο, οι ευκαιρίες που δημιούργησαν σταματούσαν είτε στην πολύ καλά οργανωμένη άμυνα της «Προο» ή στον Μπαντίκο.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν την αναμέτρηση και είχαν τις δικές τους καλές στιγμές. Πρώτα στο 57', όταν ο Κανελλόπουλος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο 64' με τον Μπέλερη να πλασάρει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Και εκεί που όλα έδειχναν πως τελικά πάμε για ένα παιχνίδι που θα λήξει 0-0 και οι δύο ομάδες θα μοιράζονταν τους βαθμούς, με την Προοδευτική να φεύγει ουσιαστικά κερδισμένη από την Ρόδο, ο Σουάνης έβαλε την... σφραγίδα του στο ματς!

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ρούνιτς έβγαλε την σέντρα με τον Σουάνη να βρίσκεται στην πορεία της μπάλας και να γράφει το 1-0. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση της αναμέτρησης, με τον Διαγόρα Ρόδου να πανηγυρίζει πραγματικά σε... νεκρό χρόνο μια μεγάλη νίκη και να μπαίνει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις:

Διαγόρας (Νίκος Παντέλης): Στεφανάκος, Ευαγγελιδάκης, Βασιλείου, Προβατίδης, Σιλιγαρδάκης, Γεωργίου (82’ Χειμωνέτος), Γιόνδης΄(93’ Ρούνιτς), Σκάρος (52’ Ούγκο), Βελίνης (63’ Σουάνης), Βελέτης, Λάμπρου

Προοδευτική (Λουκάς Καραδήμος): Μπαντίκος, Πολιανίδης, Καλαϊτζίδης (92’ Μύρκος), Ζίζηλας, Παπανικόλας, Μάρης, Δελαβέρης (75’ Χρήστου), Μπέλερης, Κουρουκίδης (75’ Ζαχαράτος), Ντάλλας, Καννελόπουλος (92’ Πέππας)

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα